- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
@Syl, LOL.
Én azért elítélem.@Cpt. Pirk, MaxxDamage : A Nyomity is Gnome3, csak mókolva.
Amúgy a Gnome3 is egészen megregulázható, csak az volt a kiindulási filozófia, hogy minek legyenek beállítások, úgysem érdekel senkit -> alapvető baromság. Tehát mindenhez kiegészítő kell. Amúgy van is mindenre, csak mire kiválogatod... Ellenben a RAM használata alacsony. (Melóhelyen Gnome3 alapértelmezett disztrót kell használni, mindenki vinnyog tőle, én meg belaktam, és tudok frankón dolgozni vele.)@Casoli : LOL. VGA driver nincs fent alapból, a driverek telepítésére van egy külön kis kezelőpanel, ott bekattintottad volna, és megy
@nyisziati : Ember van, aki magától elindítja a Konquerort?
-
Szerintem több próbát ne tegyél ezzel a sz*r Linux-szal! WinX-ből azért van egy fajta (lényegében), hogy ne kelljen gondolkodni, melyik lenne jó a gépemre. Linuxból tul sok van és még arra sem hajlandó, hogy megkeresse magának a hozzá illő gépet!
Linux esetén csoda nem történik, a felhasználónak kell gondolkodnia valamennyit, cserébe igen sok változat van belőle, ingyen. Ilyen ez! Maradj csak a jól bevált önjáró Winx-nél. Ezt amúgy milyen asztali kezelőfelülettel használod?
(#168) Apollyon
Látom szintén kipróbáltad a Linuxot!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem a Linux, az XFCE felület ilyen. "Normális", többet nyújtó felületet célszerű használni, ahol a tearing mentesítés be van építve a gui-ba és nem kell config fájlban bekapcsolni. Pl. KDE. XFCE alatt is össze lehet hozni, csak macerásabb.
A 720p szaggatásának meg másik oka van, se Chrome, se Firefox alatt nem aktív alapból a hardveres gyorsítás Linux alatt. Ennek driveres okai vannak, de lehet vele kísérletezni: [pl. Firefox alatt egy kulcs átállítása bekapcsolni]
Röviden összefoglalva az Xubuntu (és vele az XFCE felület) egy minimalista rendszer, minimalista igényekkel. Ennek megfelelően célszerű kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Path of Exile (ARPG)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest