- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nekem van egy ilyen "Mariskanénim". Vettem neki egy felújított gépet, legális XP -vel. A Mariskanénik problémái a váratlan szituációkból adódnak és a Win kifogyhatatlan az ilyenekből. Csörög a telóm, kapom a hibaüzenetet:
-Már megint nem megy a gúgli.
-Már megint megjelent egy izé a képernyőn.
Hetente legalább kétszer kellett TeamVieweres távgyógyítanom. A pokolba kívántam az egész projectet. Legutóbb ott akadtam el, hogy a Firefox beóvott valamiért. Azt üzente, hogy frissíteni kell. Legyen! Következő üzenet:
"Ez az operációs rendszer már nem támogatott."
Sakk, matt. Már azon voltam, hogy átállunk Puppy -ra (már bánom, hogy nem azzal kezdtem nála), de szerencsére meglátta az új Tabletemet és most inkább ilyet akar, mert ehhez nem kell "odaülni".
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- Fotók, videók mobillal
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest