- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Új hozzászólás Aktív témák
-
7
addikt
Sajnalom, hogy igy osszejottek neked a dolgok.
Par aprosag a topic egeszere reagalva:
A bicikli nem mindig opcio. Van, akinek nincs, van, akinek eppen lehetosege nincs ra (pl. tegnap Szombathelyrol jottem haza, nemigen volt bicikli a kozelemben).
Munkahelyre bejutas, esetleg hazajutas: amennyire en tapasztaltam, Budapest eleg nagy reszerol kb. fel ora gyaloglas alatt el lehet erni egy hevet vagy metrot. Azok jarnak rendesen meg most is.
Akinek ez nem igy van, annak is vannak szomszedai velhetoen. Ha meg kocsijuk is van, az kulon jo, de ha esetleg nem volna, akkor is szinte biztos vagyok benne, hogy egy kis probalkozassal es megbeszelessel be lehetne szervezni meg 2-3 utastarsat, ugy meg mar nem annyira nagy penz eljutni legalabb egy metrohoz, ha a munkahelyig nem is.
Esetleg azzal is lehet szorakozni, hogy kocsival rendelkezo munkatarssal megbeszelni, hogy itt es itt talalkozzunk, aztan csak addig kell eljutni valahogy, utana meg egyenes ut a munkaba.
Altalaban a munkaltatonak sem nyero az a megoldas, hogy az alkalmazottak nagyja nem tud bejonni, dolgozni, igy pedig akadozik a termeles, szolgaltatas. Szerintem erre epitve telefonon is meg lehetne beszelni a fonokseggel a bejutasi lehetosegeket.Van szamos alternativa, az ember meg kreativ tud lenni, ha akar, ez csak nehany pelda volt arra, hogy mivel lehet probalkozni. Nem kritikakent mondtam, hanem otletforraskent. Igaz, neked a fizetos megoldasok nem pillanatnyilag nem mukodnek, hiszen van 20 Ft-od, de talan a tobbi alapjan elo tudnal rukkolni valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- G.SKILL Aegis DDR4 3000MHz memória, hihetetlen áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest