- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hakudoshi
tag
"El sem tudom képzelni, hogy miért van az velem, hogy bármennyire is megadnék bármit annak akit szeretek, mindig csak ráfaragok."
Pedig egyszerű: PONT EZÉRT!!!
A lényeg, hogy MAGADNAK add meg, amit szeretnél, aztán a többi meg majd kialakul. De leginkább ecet

Amíg ezt a naív (hadd nem mondjam csúnyábban
) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.És igen, az idő minden sebet begyógyít, csak az nem mind1, hogyan...

Amikor az ember már sokadszorra éli át az ehhez hasonló szituációkat, akkor néhány év után már kifejleszti az immunitást, tudatosan, vagy tudattalanul. A lényeg a fejlődés, és hogy ezzel párhuzamosan tanulj meg önzőbbnek (igen!) lenni. Szvsz rádfér. Ugyanis egy nő SEM érdemli meg, hogy jobban szeresd, mint pl. a kutyádat/macskádat/etc. Az a maximum, ami még rendben van, afelett már egészségtelen és káros, mint ahogy azt a mellékelt ábra is mutatja...

Jobb létet, Halandó!

---peace---
Új hozzászólás Aktív témák
- Pixel 6a
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Arany / 12 hónap jótállás
- HP EliteBook 840 G9 12. gen i7, 32GB DDR5, érintőkijelző, prémium üzleti laptop!
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) hozzáállást nem sikerül levetkőznöd, addig a jövőd ebbe a negatív irányba determinált. Ezt egyébként a saját káromon tanultam meg.