- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem ezt százból száz ember beszopta volna. A minimum az lenne , hogy mikor elindítod a visszaváltást, feldobna egy nagy ablakot, hogy ez és ez van, aztán eldöntöd, hogy "kidobod-e" a jegyet az ablakon, vagy eladod féláron a szomszédnak. Ez így egy nagy nulla.
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Nagyon okosan van ám kitalálva ez a MÁV-nál, hogy még véletlenül se kelljen visszafizetniük. Én személyesen vettem múltkor a jegyet, úgy azért nehéz lenne elolvasni meg kipipálni dolgokat, a teljes utazási szabályzatot meg mégiscsak életidegen lenne, ha felolvastatnám a pénztáros csajjal az egészet, úgyhogy sikerült lerántania a mávnak vagy 2500 forinttal.
A tanulság az, hogy messzire megyek és azt tervezem, hogy nem józanul távozok onnét, akkor inkább számolok azzal, hogy odamegyek kocsival és ott alszom mint azzal, hogy majd hazavonatozok. De ebből a MÁV-nak nem lesz pénze. -
nemlehet
őstag
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Emlékeim szerint jegyvásárláskor ez nincs benne amit bepipálsz az nem tartalmazza a visszaváltás menetét és feltételeit.
Amúgy te olyan ember vagy aki ha valaki panaszkodik, hogy 1 órával előbb elindult és úgy is elkésett mert szar a BKK akkor annyit reagál, hogy miért nem indult el 2 órával hamarabb?
-
válasz
II.Démonlord
üzenetére
Na, megjött az első...
BTW, egyszer rákérdeztem, mi a különbség a két jegy között:
Köszönettel vettük megkeresését, mellyel kapcsolatban az alábbiakról szeretnénk tájékoztatni.
A két menetjegy felhasználásában van eltérés. A menetjegy árából következtetve Budapest – Kassa útvonalra szeretne menetjegyet vásárolni.
A 20 €-s ún. viszonylati kedvezményes menetjegy csak a két Budapest-Kassa közvetlen járaton vehető igénybe, a menetjeggyel az út megszakítása nem lehetséges, útirány módosítás nem megengedett, csak 2. kocsiosztályra érvényes.
A Budapest-Kassa menettérti kedvezményes menetjegy átszállással is igénybe vehető és az útmegszakítás a menetjeggyel megengedett, útirány módosítás nem megengedett.
Egyik ár sem tartalmazza a helyjegy árát, amennyiben vásárolni szeretnének helyjegyet személyenként és irányonként 3 €.
-
II.Démonlord
tag
Szerintem a tanulság az, hogy ha valamit veszek és nem ismerem a pontos szabályokat, akkor nem csak bejelölöm, hogy elolvastam, hanem meg is teszem
Nem hiszem hogy sokáig tartott volna és akkor magadat is megkíméled az ilyen szituácíóktól.
Egyébként a legtöbb esetben a kedvezményes jegyek pont emiatt olcsóbbak, mert vagy utazol vagy bukod. -
Van repülőtársaság is, ami nem vált vissza jegyet, ezt mindig tapasztalatból lehet megtanulni

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem hiszem hogy sokáig tartott volna és akkor magadat is megkíméled az ilyen szituácíóktól.