Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
Talán állítsd be normálisan

-
válasz
Jack Hunter
üzenetére
a telefon automatikusan kiveszi a szóközt, vagy a gép automatikusan adja hozzá?
nem tudom melyik lenne furább.. 
-
válasz
Gargouille
üzenetére
én inkább árérzékeny voltam korábban is, az R1600T Plus-t talán 20-25 körül vettem használtan, és 15-ért adtam el 4-5 évvel később. Ami nagy upgrade volt az egy dedikált hangkártya, most az S350db optikán van hajtva PC-ről

-
válasz
Gargouille
üzenetére
egyik rokonomnak kerestem elsőre, akkor akadtam rá a típusra.. megvette, meghallgattam, és nem igazán tudtam elengedni a dolgot

aztán folyamatosan nézegettem, hogy van-e valami tisztességes akció
hetekkel később találtam egy újracsomagoltat emagon 65 ezer forintért - gyári fólia volt mindenen, szerintem össze sem volt rakva a szett. Szóval szerencsém volt, teljes árát nem szívesen fizettem volna ki érte. -
válasz
Gargouille
üzenetére
4-5 évvel ezelőtt voltam úgy, hogy kellene valami normálisabb hangfal pc mellé - Edifier R1600T Plus-t találtam aprón. Nagyon szerettem, egy barátomnak adtam el kb egy éve aki azóta is használja, én pedig egy Edifier S350DB-t vettem helyette. Ez talán picit már overkill, de filmezéskor jól jön a sub

szerk.: a másik amire rájöttem hangszórók-fülhallgatók használata során - kell legalább 1-2 hét, mire megszokja az ember az új hangzást, addig nagyon idegennek hat az új eszköz.. de nekem volt olyan élményem, hogy pár héttel később már a régi volt szinte hallgathatatlanul rossz. szóval szerintem adj időt

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem tudom melyik lenne furább..