- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreatL
őstag
10 év után Kindle 4-ről váltottam Pocketbook Inkpad 3 Pro-ra. A kijelző (mivel alapvetően egyféle létezik) tökéletes viszont egy KOreadert megpróbálok felizzadni rá.
-
Nekem főleg olyan alkalmazások vannak rajta, amik a könyvolvasó funkciót egészítik ki:
- Eboox (a saját ebook reader helyett)
- Feedly
- Pocket
- Merriam-Webster (szótár)
- Kiwix / Wikipedia
- Google Drive Sync (a könyvekhez)Nem szigorúan olvasáshoz:
- Google Services (alapból nincs bekapcsolva)
- Firefox
- Greenify (takarékosabb működéshez) -
-
Igazából a Kindle és Kobo könyvolvasó alapmodellek vannak nyomott áron, hogy utána vásároljál a saját könyvesboltjukban – de magyarként ez nem annyira segítség. Persze lehet mondani, hogy mindenki olvasson angol nyelven
de nekem a munkanapok után ehhez már általában nincs sok kedvem. Novella és cikkek még oké, de regény már nem annyira. -
válasz
refrigerator
üzenetére
Több év Kobo után, amikor az megadta magát, egy Lifebookot vettem - ezt azóta is nagyon szeretem, egy kicsit nagyobb, mint a Kindle vagy a Kobo, de nem annyira behatároltak a szoftveres lehetőségek.
-
janeszgol
félisten
Én sosem értettem az ebbok vs könyv vitát. Mindkettőt imádom. Mindig is imádtam mindkettőt.
-
ncc1701
veterán
Ja, kindle 3 nagyon jó vétel volt 2x is.
Xiaomi fogkefe a másik. Brutál jól tisztít. -
kuntics
aktív tag
Nem vagyok nagy könyvfogyasztó,de én pl ebookkal kezdtem és mostanában kezdtem rendes könyveket venni.Mondjuk az is közrejátszik,hogy albiban elég üresek voltak a polcok,valamivel meg kell tölteni,arra meg nem jó az ebook.
Szüleim elég sokat olvasnak,apám simán átállt digitálisra,anyám viszont nem hajlandó. Van is otthon egy kisebb könyvtár

-
refrigerator
tag
Pocketbook, amit még javasolni tudok. Ár / érték arányban az egyik legjobb gyártó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB kék / 12 hó jótállás
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de nekem a munkanapok után ehhez már általában nincs sok kedvem. Novella és cikkek még oké, de regény már nem annyira.