- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
10900 a médiában a Harmony 555, ha ennél jobb kell, akkor fizess... Nekem nem kellene ennél jobb, nézd meg a specifikációt. Beépitett akksi? Minek? Színes kijelző? Minek? Nem találtam olyan funkciót, ami ebben ne lenne benne, és fontos. De persze mindenkinek igény szerint...
Mindent rá lehet programozni, és gyönyörűen együtt kapcsolja a cuccokat, magától állít, benyomod, mindent beállít és már csak nézned kell (nem kell kimeneteket állítani, esetleg felbontást, stb, mert mindent, tényleg mindent megcsinál, 1 gombnyomásra...)Bitlisz:
egyrészt, teszek rá ha elszáll a filmes vinyóm, egyik sem olyan fontos, és mindent le tudok szedni, csak időbe telik, viszont lenne mire használni a netet...Emellett, ha csak épp valami kell, fogom a pendrive-ot, azt szevasz, rádugom és arról nézem a filmet... A vinyón többnyire csak a HD anyagokat meg a permanens filmeket (többnyire hosszabb lélegzetűeket) tárolom, az R5 meg hasonló szemetet, a sorozatokat stb ráírom a Cruzer-re (8 giga untig elég) aztán csummantás. Emellett, lehet hogy másolsz LAN-on 20megával (ugye USB-LAN még talán annyi sem), én meg egyet pattintok, USB kábel ki, eSata kábel be, 70megabyte átlag másolási sebesség, patt ki, usb patt be, és kész
Mondjuk nekem a gép 5 méteren belül van, a vinyó meg középen, így mindenhonnan odaér minden kábel...
Persze, van olyan aki nem érzi ezt feleslegesnek, megértem, de én annak érzem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest