- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Az alaplapi Gigabit LAN adapterek általában PCI-E-re csatlakoznak. Csak erre értettem.
"Azon a wiki oldalon írják, hogy ez 64MBit/s-ot tudott (8,1Mbyte/sec), ami bőven elég az 1080p-s filmekre."
Ez még mindig belefér a 100Mbitbe.
Természetesen azt veszel amit jónak látsz és amire van pénzed.
A linkelt oldalon a Belkin gigabit tud 61Mbit/s-et, míg a fölötte lévő 10/100-as tud
50-et. Nekem nem érne meg 3-4-5X-ös árat az a plusz 10Mbit. De nem vagyunk egyformák. -
Bitlisz
aktív tag
válasz
duffbeer #594 üzenetére
FefeeX:
kicsit sok lenne leszedni 2,5 terrányi filmet, nehezen beszerezhető is van köztük, ráadásul szépen karbantartva/strukturálva (és nem beszélve a zenéről és fényképekről)Másolás sebessége nem aggaszt, ráér átmásolni amit akarok, a gép meg lekapcsolja magát, ha végez.
Apple trailereket én is letöltögettem, de nem olyan jó szórakozás letöltögetni (egyszerre asszem vagy 30-at szedtem le, eddig vagy 100-at, és majd beleőszültem). Na meg másolgatni/hurcibálni.
Állítólat viszi a torrentet filmnézés közben is, de ha zavarna, akkor addig leállítható (időre ütemezés is van).
duffbeer:
Hogy jön ide a PCI-E? Vagy van a WDTV-n?
Ja persze elég lenne, de gyakorlatban a 10/100-as USB-s cucc sajnos mégsem tud annyit mint kéne.
Azon a wiki oldalon írják, hogy ez 64MBit/s-ot tudott (8,1Mbyte/sec), ami bőven elég az 1080p-s filmekre.
Hálózatról a megosztott film lejátszása nem streaming...Szal most ezzel +10ezerrel kb a Popcorn-t lehet kihozni belőle,
igaz jópár kompromisszummal, de közel féláron (+ a buhera, de nem vészes).
A 10ezret meg kb 2-3 hónap alatt visszahozza, mivel elég sokat megy a gép -
huvassat
csendes tag
Találkoztatok már ezzel a jelenséggel? Optikai kábellel van össze kötlegelve házimozival: Sony DAVIS50 és HDI kábellel Sony KDL40W4500-al. Mióta rátettem a friss gyári frissítést a WD HD TV-re, néha megmakkan. Azt csinálja, hogy némelyik MKV-t elindítom eredeti naggal (English Digital), aztán menet közben átváltok egyéb hangra, akkor a kép eltűnik, de a film megy tovább (hang). Ilyenkor gyors FF sem megy benne. Előtte ugyanezekkel a filmekkel működött. Mondjuk akkor még nem volt összekötve optikai kábellel a házimozival.
???
-
FefeeX
veterán
Apple trailers: get quicktime pro at Flower Shop, aztán máris van save as. --> másol--> élvez.
No streaming needed...Amúgy kétlem, hogy a cucc úgy tudna torrentet futtatni, hogy közben röccenéstelenül játssza az 1080p DTS filmed. Így ezek után nekem nem is kell torrentre... Arra ott a notim, ami megint csak alig eszik valamit...
-
FefeeX
veterán
10900 a médiában a Harmony 555, ha ennél jobb kell, akkor fizess... Nekem nem kellene ennél jobb, nézd meg a specifikációt. Beépitett akksi? Minek? Színes kijelző? Minek? Nem találtam olyan funkciót, ami ebben ne lenne benne, és fontos. De persze mindenkinek igény szerint...
Mindent rá lehet programozni, és gyönyörűen együtt kapcsolja a cuccokat, magától állít, benyomod, mindent beállít és már csak nézned kell (nem kell kimeneteket állítani, esetleg felbontást, stb, mert mindent, tényleg mindent megcsinál, 1 gombnyomásra...)Bitlisz:
egyrészt, teszek rá ha elszáll a filmes vinyóm, egyik sem olyan fontos, és mindent le tudok szedni, csak időbe telik, viszont lenne mire használni a netet...Emellett, ha csak épp valami kell, fogom a pendrive-ot, azt szevasz, rádugom és arról nézem a filmet... A vinyón többnyire csak a HD anyagokat meg a permanens filmeket (többnyire hosszabb lélegzetűeket) tárolom, az R5 meg hasonló szemetet, a sorozatokat stb ráírom a Cruzer-re (8 giga untig elég) aztán csummantás. Emellett, lehet hogy másolsz LAN-on 20megával (ugye USB-LAN még talán annyi sem), én meg egyet pattintok, USB kábel ki, eSata kábel be, 70megabyte átlag másolási sebesség, patt ki, usb patt be, és kész
Mondjuk nekem a gép 5 méteren belül van, a vinyó meg középen, így mindenhonnan odaér minden kábel...
Persze, van olyan aki nem érzi ezt feleslegesnek, megértem, de én annak érzem -
Bitlisz
aktív tag
Na ez nekem is dettó így
(csak nem 2 gép, és a TV és asztali gép között 20m (HDMI!) kábel van,
így a gép hangja nem zavart sosem filmnézés közben, csak a 150-200W-os fogyasztás, ami, ha nonstop megy, akkor havi 4-5ezres plusz a villanyszámlában).Viszont gondolkodóba estem a közel 10ezres USB-Ethernet Gigabites adapteren:
[link]Amiért az Ethernet csatlakozás jó lenne:
- nem kellene vinyót hurcibálni egy-egy kisebb rátöltés alkalmával, mert a gépről közvetlen rámásolható lenne az anyag (buherált sw-el jelenleg csak olvasható a WDTV-re kötött winyó)
(vagy a gép megosztásából játszana, de ez nem valami takarékos megoldás)- a letöltéseket, vagyis a torrentet is futtathatná a cucc (na ez megoldott a buherált sw-el)
- meg az ilyen webes cuccok, pl az apple trailers is jöhetne (ez is megoldható már)
Bár ennek többségét egy NAS is kiváltaná (hálózati adattároló), csak az drága lehet...
kb 22ezer az 1 winyós keret:
[link]
de mivel winyón csak RAID-ben merek tárolni bármit is (most is 7 winyó van a gépemben).
inkább ez, de 40ezerért 2-t tehet RAID-be: D-Link DNS-323
[link]95ért meg 4 winyós van: [link]
+ ugye a winyók
WiFi nem érdekel...a FullHD eleve nem megy rajta (pláne a 10-12gigás mkv...).
-
duffbeer
őstag
"Értelme nincs. Ha lan akkor az feltételezi hogy a gép fut--> mi az istennek akkor még egy kütyü ha gépről is megy a videó??"
Ez inkább NAS szerverrel rendelkezők számára előnyös. Természetesen PCről értelmetlen. A másik előny mint írtam az "online" fájlmenedzsment lenne.
-
FefeeX
veterán
Nekem két gépem is van, mégis, élvezet ahogy kikapcsolom midnkettőt, a vinyót odateszem, és szevasz, hót kussban, sokkal jobban mint a nem kis teljesítményű gépemről játssza le a cuccot... Én nagyon meg vagyok elégedve, mondjuk a gyári távirányítót már nem használom (Logitech Harmony-val is teljes mértékben elégedett vagyok) - és nem kéne már bele lan. Értelme nincs. Ha lan akkor az feltételezi hogy a gép fut--> mi az istennek akkor még egy kütyü ha gépről is megy a videó??
-
mr_ricsi
veterán
Jut eszembe: a WDTV mit kezd a 4:3 képarányú vagy a kisfelbontású, pl. VCD MPEG1 videókkal? Nem arra gondolok, hogy lejátszhatóak-e, hanem hogy mi látszik a képernyőn. Esetleg csak színes pacák?
-
duffbeer
őstag
Az ár a lényeg. Pont az a nagy előnye a WDTVnek hogy olcsó. Ha beleszórnak mindenfélét, akkor annyi erővel lehet venni mvix-et is. Azon is van minden 50k körül. Személy szerint egy ethernetnek örülnék a legjobban, hogy tudjon hálózati stream-et és esetleg PCről elérjem a rá csatlakoztatott HDDt.
-
marcias
őstag
Lehet, hogy volt már róla szó, ha nem, akkor mindenképpen érdekes: WD TV 2
Engem igazából innentől kezdve fog érdekelni a dolog.
-
duffbeer
őstag
Egy-egy pont oda!
-
duffbeer
őstag
válasz
pengemetal #567 üzenetére
Igen.
A DTSt nem kezeli, de kitolja spdif-en.
De ha nincs olyan erősítőd vannak nagyon jó progik, amik ac3ba konvertálnak dtst -
pengemetal
aktív tag
Sziasztok!
1 hete van meg a szerkentyű, eddig mindent vitt, mint a kisangyal, de 1 kérdésem lenne hozzátok: HD filmeknél miért nem jön át a DTS hang? kéne hozzá A/V erősítő vagy valamilyen dts dekóderes vevő? (HDMI kábellel van összekötve LCD tévével)
Köszi
-
mr_ricsi
veterán
válasz
duffbeer #561 üzenetére
"inkább szoftveres lehet a ki-be kapcsolás. Vagy szoftveres + USB tápfesz figyelés."
A WD MyBookokban egy mini Linux van, ami ugyanúgy küldi aludni a vinyót, mint pl. a Win. Csak azt figyeli, hogy mióta nem kellett a vinyónak dolgozni, és egy beállított idő után leállítja.
A Conceptronicban viszont egy SiliconImage célvezérlő chip van, és gőzöm sincs, hogyan működik. Lehet akár 3-4 féle alternatíva is az "autoswitching" megvalósítására, de ezek közül nem mindegyik működik együtt a WDtv-vel.Fogyasztás szempontjából elvileg a célchip lenne a nyerő. (Ha működne.)
-
JohnyBlue
addikt
-
duffbeer
őstag
válasz
mr_ricsi #560 üzenetére
"* még nem tudom, hogy az USB állapotát milyen paraméter alapján érzékelik"
Hááát ebben nem vagyok biztos, de nem hiszem, hogy az USB tápfeszt nézné, mert vannak lapok, amik nem kapcsolják azt le pl készenlétben. Inkább szoftveres lehet a ki-be kapcsolás. Vagy szoftveres + USB tápfesz figyelés.
Van viszont egy érdekes jelenség a WDTVvel, ami kicsit nyugtalanít, méghozzá az, hogy igazából csak akkor van kikapcsolva, ha kihúzzuk a falból. Ezt azért gondolom mert ha "kikapcsolt" állapotban rádugom a HDDt, annak a "busy" LEDje elkezd villogni, tehát a WDTV olvas valamit kikapcsolt állapotban, ergo nincs kikapcsolva. Pendrive ugyanúgy, ergo nem kapcsolja le az 5V-ot sem. Ha tudok, még ma rámérek, de még nem építettem "köztes" kábelt, Fali mérőm meg nincs.
-
mr_ricsi
veterán
Ezek közül a 3,5"-os keretek elvileg* le tudják állítani a bennük lévő vinyót, és ha valakinek van már egy HDD-je, olcsóbban kijön, mintha WD Mybookot kellene vennie.
* még nem tudom, hogy az USB állapotát milyen paraméter alapján érzékelik
-
duffbeer
őstag
Bezavarnak a LEDek és néha a környezet fényei, ezért kell leárnyékolni a vevőt. Normál esetben ezt a vevő elé helyezett (vagy a vevőbe integrált) szűrő végzi, de mivel itt a vevő és a két igen erős fehér LED nincsenek elkülönítve, sőt mint írtam, majdnem belevilágítanak a vevőbe, ezért történik. Arról nem beszélve, hogy a fehér azért fehér, mert minden szín "egyesül" benne, tehát kis mértékben IR fényt is beleértve. És ha a LEDek nem valami szűrt DC tápról működnek, hanem valamilyen frekvenciával (PWM), akkor kész is az infra adó, vagy akár infra jammer.
Ezért történik hogy pár milliméterről működik a távirányító, mert olyan közel elnyomja ezeket a zavaró fényeket a táv. IR LEDje.Szerk:
Most jutott eszembe, hogy van valahol egy ilyen zavaró kapcsolásom. Nagyon egyszerűen elkészíthető. (ezek szerint még véletlenül is)
-
duffbeer
őstag
Nem írta a kolléga, hogy a taníthatóval jó volt, csak annyit, hogy egyszercsak jó lett (ebből arra következtetek, hogy a gyári lett jó). Mindenesetre mint már párszor írtam nekem ugyanez volt a jelenség, de a modding után gyakorlatilag megszűnt. Nem a vevővel van alapvetően a baj, hanem valszeg a burkolat anyagával, vagy azzal, hogy a két fehér LED belevilágít mivel nem párhuzamosan kifelé vannak irányítva, hanem mindkettő kicsit befelé, a vevő felé.
-
FefeeX
veterán
ha taníthatóval jól megy akkor valami eredeti WD-rendszer kompatibilitási gond van... (ergo nem csak a receiver a szar)
Johny Blue:
Ha a gyár tudott bele új feliratot tenni, akkor mi is tudunk, csak össze kell hasonlítani a különbséget a 7-es és a 8as közt...Egyébként kösz a munkát...
-
JohnyBlue
addikt
Üdv Urak,
A legújabb hivatalos FW (1.02.08) magyarított verziója letölthető. 1.02.08_HUN_1.00
Mivel nyár van gondoltam átváltok a Németről Olaszra
Szóval ne a Németet válasszátok, hanem az Olaszt
Egyébként viszonylag nehezen ment fel. Ennek okát ne kérdezzétek, mert nem tudom. Mentségemre szolgál, hogy a gyári fw is ilyen érdekesen ment fel.
A telepítés a szokásos. A ver file- ban 1.02.09 re átír és had szóljon.
Jó szórakozást.
-
iff
senior tag
Tegnap felfrissítettem 1.02.08-ra. Valami biztos,hogy nem az igazi mert nagyon nehezen indult újra.Ma meg amikor bekapcsolom a távirányítóval nem tudtam irányítani. Távírányítóba elemet cseréltem, de úgy sem reagált semmire (a távirányítót megnéztem az jó volt).Aztán kb. 2-3 mm-re működött, de távolabb nem.Taníthatóra kezdtem beállítani, aztán egyszer csak működött.Az eddig jól lejátszott filmeknél most mintha jobban szaggatna.
Nem tudom,hogy mi történt.
-
duffbeer
őstag
-
FefeeX
veterán
Hjah, igazából nekem ma telepitéssel volt össz 40 perc... 4 cucc, egyszerű beállítás (szerintem nagyon jo a progja) és így csont nélkül megy minden. Egyszerre beállítást választasz, és egyszerre irányíthatsz mindent, ez nekem nagyon bejön
Ja és a WD távirányítója a gáz, mert ezzel nagyon gyors, frappáns, egyből kapcsol, nagyon passzos...
-
FefeeX
veterán
Vettem a médiában én is egy Logitech Harmony 555-öt(távirányító), és hát nagyon kellemes meglepetés...
Egyrészt, az új csomagolásban tényleg 15.000, a régiben meg 10.900 ft. Semmi különbség a kettő közt, lehet hogy alapból az újon újabb FW van...Elemek rendben (2015-ig felhasználható Duracell), és az anyag minőség... Hát nézegettem ott az 515-öt, ahhoz képest ég és föld... Aztán kibontás után kézben fogva... Hát, szerintem nagyon jó anyagokból sikerült csinálniuk egy nagyon jól kézre álló, finom tapintású irányítót. Sajnos tovább még nem nagyon jutottam, mint bekapcsoltam, mert a tájékoztatója szerint minimum 45 percet rá kell szánni, ha használni akarjuk... Beállítások stb... Szóval este töltöm rá a cuccokat
Egy dolog van, a kék háttérvilágítást jobban szeretem (anno a 3310-esemen is azért cseréltettem)
Ma este kiderül, mennyire működik együtt a dolgokkal, milyen az irányítás, stb, minden esetre remélem jobb lesz mint a WD-jé, mert azt tényleg izombol kell nyomni néha, meg forgatni... Szóval kiderül hogy az irányító vagy a készülék a hendikeppes...
(leállításnál a készülékben van a "hiba" az tuti, mindig pár mp-el később hagyja abba a lejátszást...)
-
JohnyBlue
addikt
A legfrisebb firmware verzió a legújabb magyar nyelvezettel
ÉlvezzétekAmit változtattak pluszba a nyelvi file-on, hogy bekerült a "Görög (Windows-1253)" támogatás.
ui: még nem próbáltam ki de tuti műxik
-
JohnyBlue
addikt
Prerelease 1.02.08 (includes all previously released updates)
Enhanced cover art, album art, and thumbnail support for media files and folders
Additional subtitle languages and decoding support
Improved media playback and navigation
More audio formats for MKV container
Fixed bugs reported by the WD TV user community -
JohnyBlue
addikt
Firmwares jó reggelt
Élvezzétek a gyári FW legújabb magyarított verzióját.
Pár apróbb változtatás lett a search funkció-ban. -
FefeeX
veterán
Tjah, nekem ugye második volt amit próbáltam, így azért máshogy csapódott le a dolog
(ugye pont ezt választottam ki) - ma végigpörgetem az összes HD anyagom, mire mit reagál
Azért nem ártana egy beállítási pont ahol nem csak digital/analog hangot lehetne állítani, hanem kimenet szerint... Gyakorlatilag megint csak egy rövid FW állítás...
Betű körvonalat nem próbáltam, de egyébként azért zavaró, mert a sorozatok ugye kihasználják a tévét, és a felirat a képen lesz, nem a fekete sávban... Az ilyet amúgy sem egyszerű olvasni, főleg ha ilyen pálcika a betü, de akkor még állítgatok... (hogy kell azt a gyors tekerést csinálni, amiről szó volt nem olyan rég?) -
csizzah
aktív tag
Abba a release-be én is belefutottam(halálos iramban) detto ugyan ezt csinálta, nem nézhetetlen csak kicsit zavaró, de no para 4 hónapos használat óta sem volt még egy film ami ilyesmit produkált volna.(Kockásodás előfordult de az más tészta, mondjuk abból is ~2db)
Igen le kell halkítani a tv-t ha már van receiver.
Betű-körvonal vastagságot próbáltad állítani? azzal talán olvashatóbb lesz neked, mondjuk nekem a simával sincs semmi bajom.@stevve,
az új firmmel megy szépen a 1080p24, a filmjeim amik akadoztak a régi firmekkel azok most tökéletesek, általánosságban nem merek nyilatkozni, szúrópróbaszerűen csekkeltem 3-4 db-ot azokat biztosra mondhatom hogy jók.
-
FefeeX
veterán
Nos, akkor megírom tapasztalataimat...
SD-n gyönyörűen ment mind a 720p film, mind az SD anyagok (még notiról sem ment ilyen szépen a 100Hz tévén a cucc...) Így ezzel ki is merítettem kb az SD tesztelést.
Tegnap este visszaérve elkezdtem a HDMI-optical tesztelést. Átállítottam a dolgokat aztán hajrá... IronMan 1080p DualDTS gyönyörűen ment rajt, mindkét hangsávval (ami a megfelelő codecek keverékének hiányában anno szépen csukladozott az E8200-on is...) - ez egy piros pont, angol DTS sáv gyönyörűen átjött a H/K-ra.
Második szereplőnk a szintén 1080p-s Halálos Iramban - lett volna - de sajna az anyag nem ment röccenéstelenül, futni ugyan futott, de olyan volt, mintha laggolna egy internetes játék... Szóval a képbe 2mp-enként bele-bele húzott... (lehet töltök másikat, de jobb lenne az ilyet gyökerestül javítani...)
Halálos Iramban 3 - arra nem emléxem hogy ez 1080 vagy csak 720, de ez megint szépen, tisztán ment.
És a sorozatok, tesztelve volt 720p Losttal meg SD Prison Break-kel...Azt kell mondjam, meg vagyok elégedve, azt leszámítva, hogy van olyan film, amit nem tökéletesen játszik, valamint a felirat beállítások sem tökéletesek... (Valami vastagabb betüméret kellene mert ez így a pálcika betűkkel elég szörnyű, egy Arial Bold vagy hasonló jól esne...) Valamint ami még hiányzik, az a kimeneti forrás teljes mértékű megválasztása, mert így érdekes volt a nem 5.1 kódolt hangokkal - először nem tudtam, mi a fene van hogy visszhangzik, aztán rájöttem, hogy a TV is megkapja HDMI-n meg a hifi is optikán, és a kettő közt századmásodperc eltérés van, ami csúszott hangot, olyan zsinagógás fílinget ad... (ilyenkor a legjobb amit tehettem a tévé kussoltatása)
Nah kb ennyi elsőre
-
FefeeX
veterán
Szia
Kösz az infót, sajna pécsig nem megyek el érte, inkább 12k az iponban...
Amúgy srácok, siker. Most minden frankó - bár csak képcsöves tévé van anyáméknál, de a kép rajt tökéletes, és eddig mindent vitt, amit adtam neki, gyönyörűen... (bár picit lassú)
JohnyBlue: kösz a FW-t... Egy hintet küldhetnél, mit mivel hogy bontottál ki meg be, hátha tudok segíteni...
-
Bitlisz
aktív tag
Nekem kb 1 hete Harmony 555 van, Mediában vettem 10kért Pécsen
(le volt árazva kb 16-ról, csak az elemek régiek voltak benne, de 2 év gar így is,
még tuti van 2-3db).
Szal a lényeg, hogy minden jól működik, pedig igencsak komplikált rendszerem van.
6 aktivitást kellett beprogramoznom rá. Szerintem szinte minden létező eszközt ismer a rendszerük, de, ha nem, még akkor is tanítható az eredeti távircsiről.
Egy-két jó tanács:
a legegyszerűbb aktivitással kell kezdeni (pl FM rádió),
és egyesével hozzáadni az egyre több eszközt megkívánó aktivitásokat, plusz a hozzá tartozó eszközt)
A WD TV HD-t meg teljesen manuálisan állítottam be a legvégén (persze alapból ismeri az összes gombját).
Ja és a vevőtámogatás besz.rás, még szinte aznap válaszoltak a problémámra
(persze illedelmesen és angolul kell írni nekik). -
FefeeX
veterán
Ma, sokadszori telefon foglalt jelzés után írtam egy emailt reggel, amire visszajött, hogy igen, elnézést kérnek, cserélik, holnap 2 után átvehetem... Remélem ez már nem lesz hibás mert kitépem a hajszálaim, egyesével
-
FefeeX
veterán
válasz
JohnyBlue #505 üzenetére
Inkább valaki, aki tudja hogy működnek ezek a cuccok... Mi mikor áll le, mikor lehet lekaccsolni stb. Pl ha leválasztom SATA-rol a vinyót (AHCI) akkor az leáll mint mikor a gépet leállítom? Az USB-nek nem így kéne működnie? Ha leválasztod akkor jólenne ha csak akkor írná ki h eltávolítható mikor már kikapcsolhatod, mert nem lesz baja (pl 2,5 lemezekkel ez pont vicces is, mert kiirja h eltávolíthatod --> eltávolítod -->nem kap áramot és leáll tényleg...)
-
FefeeX
veterán
Az a baj, hogy az új vinyók annyira halkak, hogy a Chifi keretben nem hallom, pörög-e még a vinyó, miután lekapcsolom/leválasztom stb... Így nem merem egyből kikapcsolni...
-
mr_ricsi
veterán
Használ valaki ilyen szerkentyűt 2,5"-os HDD-vel? Amikor kikapcsol a WD TV, azonnal leáll a vinyó? (Arra lennék kíváncsi, hogy kapcsolgatja-e az USB tápfeszét, mert ha igen, akkor könnyedén lehetne vele ki/bekapcsolni szinte bármelyik 3,5-es rack vinyóját, pl. egy relé segítségével.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged