- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy eladtam a régi GPS-em /Wayteq 950/ és ezen a kettőn gondolkodom, érdemes e a tabletre váltani a GPS helyett? ugyan azt tudja a tablett és van olyan gyors?
:
- Wayteq xTAB-7X Quad
- WayteQ x980BT
GPS -ezésre kellene nekem.
a tablettel egy gondom van , hogy az androidos és még a plajos nem csinált hozzá androidos UX -et.
-
Bálint85
senior tag
válasz
KamuMazsola #308 üzenetére
és 3g vagy wifi nélkül abszolút nem is lehet megoldani valahogy , h működjön a TMC rajta?
-
Bálint85
senior tag
kelzsoca: a WayteQ xTAB 7x tabnál is működik a Wayteq 950 GPS -nek a TMC vevő adaptere, ehhez is jó?
Válaszod előre is köszönöm
-
Bálint85
senior tag
Hali!
Érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes lecserélnem a Wayteq 950 GPS -em egy WayteQ xTAB 7x tabletra?
A nagyobb kijelző miatt gondoltam rá , meg nem is drága. Van rajta Wifi és 3G ami sztem jó dolog ha van.
Nekem főleg kamionozásra kell.
primot erre is rá lehet tenni? mert ahogy látom elég rossz a felbontása ,h 1024 x 600 mert 1024 x 768 a gyakoribb és ritka az olyan primo ami pont ilyen képarányú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Robotporszívók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest