Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkoS6666
csendes tag
Esetleg próbálj channelt váltani a routeren, lehet hülyeséget írok, de nekem épp 2 hete volt ilyen hogy áthoztam egyik szobából másikba a routert (semmit sem állítottam sehol, csak egy 20 méteres UTP kábel másik végére került) és laptop az istennek sem akart felcsatlakozni rá úgy hogy előtte tökéletes volt. Fél méterről nagyon ritkán megtalálta a jelet, de el is dobta. Channelt váltottam és most 4 falon keresztül 10 méterről is 4es-5ös a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest