Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
AkoS6666
csendes tag
Esetleg próbálj channelt váltani a routeren, lehet hülyeséget írok, de nekem épp 2 hete volt ilyen hogy áthoztam egyik szobából másikba a routert (semmit sem állítottam sehol, csak egy 20 méteres UTP kábel másik végére került) és laptop az istennek sem akart felcsatlakozni rá úgy hogy előtte tökéletes volt. Fél méterről nagyon ritkán megtalálta a jelet, de el is dobta. Channelt váltottam és most 4 falon keresztül 10 méterről is 4es-5ös a jel.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Házimozi belépő szinten
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest