Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
wihar123
aktív tag
Az én tapasztalatom a használatból eredeztetve abszolúte pozitív,-a "sima" 995-től gyorsabb, pontosabb és mint írod az akksi is bírja a strapát, de a nyári melegben soha nem maradt a kocsiban, így szét sem olvadt...
Amíg nálam volt, szét nem szedtem, így a belsejében rejlő infók tekintetében rád hagyatkozom, vágod ezt részét piszkosul.Megjegyzés: olvastam én ennél cifrábbakat is a Max-ról (lötyögő belső, pontatlan GPS, pontatlan érintés, stb...), de az biztos, ha kicseréltette (akár 1x-2x) , vagy addig, míg jót nem kapott, utána már megelégedettséggel írt róla.
-
wihar123
aktív tag
-
Upo
addikt
válasz
wihar123 #695 üzenetére
Képernyő és kamera kivételével ugyanazok a műszaki adatai. Még azt is el tudom képzelni, hogy ugyanaz az alaplap van benne a sarkába elrakva. Meg ugye a nagyobb akku. Szerintem semmivel sem jobb. A kamera semmit nem ér benne (mondjuk qr kódot olvas), ugyanaz a cpu, ram, tárhely, de a nagyobb felbontású képernyő miatt lassabb, az akku viszont jobban bírja.
-
Treck
aktív tag
Nos, ez az uj felment hiba nelkul. A kutyu el is indult, de nem mutatott semmit (kijelzo hattervilagitas azonban van, innen sejtem hogy elindult). Ekkor esett le, ami eddig elkerulte a figyelmemet: nekem nem x995bt van hanem x995 max (a nagyobb kijelzos), tehat nekem ehhez kellene mentes
Ugy tunik, ami ertheto is, hogy a kijelzo driver mas-mas a ketto kozott ezert nem latszik semmise.
Ettol fuggetlenul koszonom a munkadat!
-
Upo
addikt
Elkészült a flash csomag az új változathoz, töltődik fel a régebben megadott helyre.
Fontos! Most jöttem rá, hogy a régihez való csomagba rossz preloader fájl került, azt is javítottam, már a módosított csomag van fent abból is. Aki nem akarja újra letölteni az egészet, egy javitott_preloader_aug_19_2015 mappába feltettem a javított fájlt, azzal kell kicserélni a régit, a többi fájl változatlan.
A csomagok nevében a kernel dátum szerepel, ha valakinek más dátumú készüléke van, írja meg.
Közben elvileg fel is értek a csomagok, bár még itt kicsit homokórázik nekem 100%-nál, de az újabb 2017-es már tölthető.
Szerk: közben felért minden.
-
Upo
addikt
Mindkettő Build-száma: ALPS.KK1.MP10.V1.6
Kernel verzió:
régi:
3.4.67
Wed Aug 19 17:22:15 CST 2015új:
3.4.67
Thu Sep 7 10:01:29 CST 2017Build.prop-ban dátum különbségek vannak, default.prop, fstab-ok egyformák.
dumchar_info különböző, nyilvánvalóan, mivel a partíció kiosztás eltér.
Sejtésem szerint ugyanaz a rom lett újra lefordítva, csak a szükséges módosításokkal. Lehet hogy kicsit más hardverek kerültek bele, szenzor, érintő, flash chip lehet pl. más fajta. Ennyire még nem néztem, szét se szedtem őket (az újon a csavaron rajta a gar címke.
Lényeges lehet hogy a saját verzióra való rom kerüljön a készülékre, még jó hogy az eltérő partíciók miatt megakadt a flash. Az a baj, hogy nincs se otg, se hangerő gombok. Ez már megnehezíti a helyreállítást, recovery-ben pl. nem lehet rádugott billentyűvel-egérrel mozogni. Máshol is csak a touch screen marad. Ha váltottak érintő típust, és rossz rom kerül rá akkor mondhatni vége a dalnak, semmi input lehetőség nincs, kampec.
Csinálom nemsokára a mentést, aztán töltöm fel.
-
Upo
addikt
Talán meglesz a megoldás. Kollégám tegnap vett egy vadi új x995-öt, ami most nálam van beüzemelni. Más a szoftvere. A build szám ugyanaz, de a kernel verzió ezen újabb. Ránéztem sebtében, és más a partíció kiosztása mint az én régi készülékemen. Később bővebben kifejtem, illetve teszek fel erről is majd mentést, folyamatban van a projekt.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
Rabidsnail #680 üzenetére
Bocsi,mobilon vagyok,csak így tudtam beilleszteni a linket. Ezzel root nélkül is jó lesz!
-
IDAAA
csendes tag
válasz
Rabidsnail #677 üzenetére
Szia. Sajnos nem OTG kompatibilis.
-
Rabidsnail
senior tag
Hali! Pendrive csatlakozási lehetőség van otg segítségével? Köszi és bocsi,ha már volt.
-
DM43
őstag
GMD_Auto_Hide_Soft_Keys_PRO__root_v3.1 a megoldás, de ehhez - mint a neve is mutatja - root-olni kell a készüléket
-
Zolee11
senior tag
Az alsó "kezelősávnak" nem kellene eltűnnie pl. a navigációs program elindítása esetén, nekem nagyon zavaró, hogy ottmarad, és elfoglal egy sávot "fölöslegesen", hogy a navigációs programnak is vannak vissza és egyéb kezelő gombjai. Esetleg ez valahol állítható? Nem találtam meg sajnos, hogy ki- bekapcsolható lenne.
-
Upo
addikt
Mediatek drivert is raktam fel ami a flashtool-hoz kell, azt el is felejtettem.
-
wihar123
aktív tag
Szia!
Régebben kitette a gyártó, de manapság az üzleti érdek már mást kíván...
Nem érdemes manual vacakolni vele, a szerviz "bagóért" rendbe rakja.Edit: Ha mégis manual, akkor kukkantsd meg ezt: https://prohardver.hu/tema/re_wayteq_blog_megerkezett_az_x995_androidos_gps/hsz_637-637.html
Privátban kérd el! Jelezd az eredményt. Köszönöm! -
IDAAA
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek teljes szoftverről SP Flash Tool-al feltölthető szoftvere? Nem akar életre kelni az eszközöm. -
-
Zolee11
senior tag
válasz
FragMaster #660 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen az ötletet, ez jónak tűnik, ha már a mérnökök a tervezéshez sem értenek. -
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
A LED-ekkel kapcsolatban történt valami előrelépés? Nappal még nem zavaró a kék sem, de este, a kék kiégeti az ember szemét... (Ki volt az az agyatlan, szerencsétlen, aki ilyet tervez???)
Van rá mód, hogy kiiktassam szoftveresen? -
atec19721007
újonc
wayteq 995 max on sygic 17.2.1 en van kereszteződés nézet?Vgy ezt is külön kell megvenni?
-
attszil
tag
válasz
Noninnyó #655 üzenetére
Sziasztok! Nekem új a gépem X995Max cserélték ünnepek közt az előzőt ami hibás volt. Ezt még utcán nem próbáltam de most, hogy minden letöltöttem és beállítottam a sima Sygic változatot mert ezt már évekkel ezelőtt megvettem a 17.2.25 verzióval itthon ülve mondja a Laura, hogy 100 m múlva forduljak majd balra. Ezek szerint akkor van, hogy működik a hangos utasítások? Vagy félre értettem valamit abból amit írtatok?
-
Noninnyó
tag
-
Noninnyó
tag
Na emberek, meglett a megoldás, a Sygic Voucher gyönyörűen beszél a Wayteq X995-ön
.
A legutóbbi karácsonyi szoftverfrissítésük lett bugos.
Visszaraktam az egyel régebbi verziót, a nyáron kiadott 16.4.3-at, és azzal faszán megy a hangos navigálás Laurával.
Úgyhogy Sygic-éknál melózhatnak még, hogy kijavítsák. Jó kis program lesz ez 1-2 éven belül, mire minden gyerekbetegséget megoldanak, kell még rajta faragni, de jó az irány
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ismét navigációs fronton erősíti kínálatát a WayteQ.
- Yettel topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Last Epoch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen videókártyát?
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest