Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mentoloshypo
senior tag
Nem venném egy kalap alá jelenleg a két next-gen konzolt...
LINK
Meglehetősen ordító a különbség, nem?
Ha hardveresen el lett kapkodva valami akkor az a XO, de gondolom el fogja nekem magyarázni valaki, hogy ez valójában nem is így van, meg hogy ott van most az a +10% erőfelszabadítás (LINK) meg hogy mekkora fanboy vagyok, nem értek én hozzá. -
mentoloshypo
senior tag
válasz
Sanchez638 #24 üzenetére
Nem játszottam még vele, videók alapján erősen felejtős cucc.
-
mentoloshypo
senior tag
A next-gen nem lett elsietve, a last-gen gépek már nagyon harmatgyengék voltak.
A WD sem lett elsietve, ugye tudjuk, hogy elég sok évig dolgoztak rajta, legalábbis ezt állítják.Egyszerűen ennyire futotta a fejlesztőknek, nagy eséllyel ezt tudták is a Ubi-s marketingesek, ezért indították ezt a hatalmas, már már gerilla marketing szintű reklám hadjáratot.
A GTA5-t is hypolták elég szépen (mondjuk szerintem ennyire nem) de "érdekes módon" megjelenés után mindenki el volt ájulva tőle, Metacritic 97% senki sem hozta fel, hogy "jaj ez is csak túl lett reklámozva"
-
mentoloshypo
senior tag
Tudom, és igazad is van. Nem csak te, de minden normális teszt (igen, volt ami nem nevezhető annak, de ez más tészta) kb csak ezt tudta kiemelni mint érdemleges pozitívum. Az meg igenis bosszantó, hogy sokan úgy állították be ezt a módot mintha tényleges újítás lenne, "megfeledkezve" megemlíteni azt, hogy ilyen volt már más játékokban. Mert mennyivel másabbul hangzik, hogy ilyen a WD van először, nem?
Nem akadnék amúgy fel ezen, ha több újdonságot is adna a WD, de nem...
Nem várjuk el, hogy a WD tojja a spanyol viaszt (bár ilyen hype után... na mindegy) de hogy 6 év fejlesztés után ennyire futotta, hát ez csak a fejlesztőket minősíti. Örülök, hogy vissza mondtam az előrendelésem! -
mentoloshypo
senior tag
Az egyik legfőbb érv (amit egyenesen next-gennek állítottál) a single és a multiplayer összemosása már PS3-on, a Demon's és Dark Soulsokban is megvolt. Ott is volt lehetőség belépni (betörni) egy másik játékos világába, hogy megkeserítsük az életét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem rossz, de elmaradt nem csak a hype által generált, hanem az alapvető open world játék iránti elvárásoktól is.
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest