Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sularan
csendes tag
válasz
joestone #3675 üzenetére
Én nem értek hozzá programozás szinten de nem lehetne összehasonlítani és kivenni dolgokat más tabletek romjaiból mint a telefonos androidokból? az xperia x8 romok is zömmel átalakított htc romok meg sammsung romok voltak itt is lehetne valami hasonlót csinálni vagy nem? 1 olyan romot kell nézni amibe van gsm rész megnézni benne hogy fér össze a wifivel, és a többire is lehetne megoldás ugy. a kamera alap szoftvere smart tab 7 esetébe hogy nincs benne mobil fény minnt az X8 esetébe ott 1 htc romot használva a programba volt mobilfény bekapcsolása de nem lehetett bekapcsolni mert nem volt az X8-ba fény de mivel átvett soft volt igy a program tudta csak a telo nem
.
Remélem érthetp volt amit irtam sajna nem tudom és nem értem a romok programozását mert nem ismerem a programot amivel szerkeszteni lehet, és a türelem is hiányzik hogy 1 ilyenbe belekezdjek. ha tudok segíteni inkább elméleti szinten teszem ötletekkel
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- iPad mini 5. Wi-fi 64Gb
- iPad Air 11" M1 256GB - kék, garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest