- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Sokat noiesedtel, miota legutoljara aktiv voltam a PH-n.
-
C4mp3r
addikt
minap nezegettem facen a csaj akivel en tancoltam szalagavaton (2011) mar megszulte az elso kolket. nem hittem el, es o mar a masodik az egykori osztalytarsak kozul. persze mind videki, paraszt hapsivel. szep dolog ha valaki csaladot akar, de 20-21 evesen, szinte 0 kepesitessel beleszulni egy gyereket ebbe az orszagba nem kis mereszseg/felelotlenseg.
nem tudom te hany eves vagy, felteszem nem lehetsz nagyon tobb, de jol gondold meg mit teszel, es mibe kerul felnevelni normalisan egy gyereket (a kisebbseget akik ebbol elnek hagyjuk) szerintem 23-24 ev es minimum egy degree vagy valamilyen munka nelkul gyereket vallani/hazasodni hat...
-
művésznő4
senior tag
Hát, igen.
Ha már úgy érzed, megtaláltad azt a Valakit, akkor hova várni?
Minden egyes nappal jobban várom....És igen, tudom, hogy manapság ez sok mindenkit meglep.
De nem mindenki születik feminista, karrier-éhes nőnek, aki "előbb a munka, aztán a család" elven, 40-ig kitolja a baba-projektet...
Ha tehetném, már holnap megtenném. És ezt komolyan mondom!Persze, semmit nem adnak ingyen és szükséges előtte a megfelelő anyagi háttér is. Tulajdonképpen ez az egyetlen dolog, ami egyelőre visszatart minket...
-
Varoz
addikt
Én csak az árát szeretném megkérdezni.
-
művésznő4
senior tag
Szó, ami szó, nagyon szép a ruhád!
Remélem, hamarosan én is valami hasonlóban fogok végre tündökölni. Bár akkor már nem szalagavató alkalmából szeretnék.......
-
Bár nem szoktam ilyet csinálni, de kár hozzászólás nélkül hagyni ezt a postot.
Nagyon csinosnak tetszik lenni
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szalagavatómon így lestem ki. fura amúgy. élőben nem volt ennyire fodros. nagy...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest