- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Sokat noiesedtel, miota legutoljara aktiv voltam a PH-n.

-
C4mp3r
addikt
minap nezegettem facen a csaj akivel en tancoltam szalagavaton (2011) mar megszulte az elso kolket. nem hittem el, es o mar a masodik az egykori osztalytarsak kozul. persze mind videki, paraszt hapsivel. szep dolog ha valaki csaladot akar, de 20-21 evesen, szinte 0 kepesitessel beleszulni egy gyereket ebbe az orszagba nem kis mereszseg/felelotlenseg.
nem tudom te hany eves vagy, felteszem nem lehetsz nagyon tobb, de jol gondold meg mit teszel, es mibe kerul felnevelni normalisan egy gyereket (a kisebbseget akik ebbol elnek hagyjuk) szerintem 23-24 ev es minimum egy degree vagy valamilyen munka nelkul gyereket vallani/hazasodni hat... -
művésznő4
senior tag
Hát, igen.
Ha már úgy érzed, megtaláltad azt a Valakit, akkor hova várni? 
Minden egyes nappal jobban várom....
És igen, tudom, hogy manapság ez sok mindenkit meglep.
De nem mindenki születik feminista, karrier-éhes nőnek, aki "előbb a munka, aztán a család" elven, 40-ig kitolja a baba-projektet...
Ha tehetném, már holnap megtenném. És ezt komolyan mondom!
Persze, semmit nem adnak ingyen és szükséges előtte a megfelelő anyagi háttér is. Tulajdonképpen ez az egyetlen dolog, ami egyelőre visszatart minket...

-
Varoz
addikt
Én csak az árát szeretném megkérdezni.

-
művésznő4
senior tag
Szó, ami szó, nagyon szép a ruhád!
Remélem, hamarosan én is valami hasonlóban fogok végre tündökölni. Bár akkor már nem szalagavató alkalmából szeretnék.......

-
Bár nem szoktam ilyet csinálni, de kár hozzászólás nélkül hagyni ezt a postot.
Nagyon csinosnak tetszik lenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha már úgy érzed, megtaláltad azt a Valakit, akkor hova várni? 

Remélem, hamarosan én is valami hasonlóban fogok végre tündökölni. Bár akkor már nem szalagavató alkalmából szeretnék.......