Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Metallica M72 World Tour 2026 június 11 - 13. Budapest
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
Sokat noiesedtel, miota legutoljara aktiv voltam a PH-n.
-
C4mp3r
addikt
minap nezegettem facen a csaj akivel en tancoltam szalagavaton (2011) mar megszulte az elso kolket. nem hittem el, es o mar a masodik az egykori osztalytarsak kozul. persze mind videki, paraszt hapsivel. szep dolog ha valaki csaladot akar, de 20-21 evesen, szinte 0 kepesitessel beleszulni egy gyereket ebbe az orszagba nem kis mereszseg/felelotlenseg.
nem tudom te hany eves vagy, felteszem nem lehetsz nagyon tobb, de jol gondold meg mit teszel, es mibe kerul felnevelni normalisan egy gyereket (a kisebbseget akik ebbol elnek hagyjuk) szerintem 23-24 ev es minimum egy degree vagy valamilyen munka nelkul gyereket vallani/hazasodni hat...
-
művésznő4
senior tag
Hát, igen.
Ha már úgy érzed, megtaláltad azt a Valakit, akkor hova várni?
Minden egyes nappal jobban várom....És igen, tudom, hogy manapság ez sok mindenkit meglep.
De nem mindenki születik feminista, karrier-éhes nőnek, aki "előbb a munka, aztán a család" elven, 40-ig kitolja a baba-projektet...
Ha tehetném, már holnap megtenném. És ezt komolyan mondom!Persze, semmit nem adnak ingyen és szükséges előtte a megfelelő anyagi háttér is. Tulajdonképpen ez az egyetlen dolog, ami egyelőre visszatart minket...
-
Varoz
addikt
Én csak az árát szeretném megkérdezni.
-
művésznő4
senior tag
Szó, ami szó, nagyon szép a ruhád!
Remélem, hamarosan én is valami hasonlóban fogok végre tündökölni. Bár akkor már nem szalagavató alkalmából szeretnék.......
-
Bár nem szoktam ilyet csinálni, de kár hozzászólás nélkül hagyni ezt a postot.
Nagyon csinosnak tetszik lenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Hálózati / IP kamera
- Yettel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P15s G1 - i7 I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest