Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egy egész tartományt nem tilthatsz le, mert az ártatlan fórumozókat is érinthet. A másik aggály, ha az illető egy router mögött volt, s IP alapján bannolják, akkor a routerre csatlakozó összes gépet érinti a kitiltás.
Szóljatok, ha rosszul tudom. (És ez esetben írjátok le, hogyan működik a dolog.
) -
Racecam
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Tudjuk, hidd el. Előbb-utóbb kiderül és akkor úgyis felesleges volt pár napot itt eltölteni, vagy akárhány hozzászólást gyártani.
De mondok ezzel kapcsolatban még valamit. ha csak az illető nem egy renitens, szándékosan romboló, a közösséget és a Fórumot tönkre tevő valaki, akkor ha visszajön új néven valamikor a végleges banja után legkorábban 2-3 héttel és "rendesen viselkedik", ha nincs rá okunk, nem fogjuk csak azért kirakni, mert már egyszer végleg bannolva volt, hiába tudjuk ki az. Nem az a célunk, hogy "bosszút álljunk", vagy megmutassuk, "ki az úr a házban", hanem, hogy biztosítsuk a normális fórumozás lehetőségét. Ezért, ha valaki képes egy végleges ban után visszatérve beilleszkedni, azt nem fogjuk csak azért elüldözni, vagy kirakni, mert már egyszer probléma volt vele, de természetesen jobban figyelünk rá.
-
Dany007
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ip cím alapján...
-
törölt tag
válasz
Crystalheart
üzenetére
Ezt már a buherátoroktól kérdezd. Biztos van rá megoldás.
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
pontosan.

-
-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nyugi a blogomért megkaptam a magamét. Winnerdrága nem felejti el az orrom alá kötni amikor találkozunk.
"eltűnsz... mint a blogod."
DE AKKOR VISSZAHOZATOM!
hallod Mókus?
egyébként furcsa... blogdózerolásom után már nem is vagyok olyan népszerű. ^^
-
Off:
Én még új vagyok itt, de engem is lesokkolt pár ember eltűnése.
Köztük a Tiéd is.
Lassan 3 éve lesz, h elköltöztem a Balatontól 200km-el északabbra. Ezt nevezhetjük úgy is, h elhagytam az ottaniakat. De nem égettem fel magam után mindent, megvannak még az általános iskolai szerelmes levelek is, és az exe(i)mtől nálam maradt ruhák is.
Te meg ledózeroltad a blogod, és PÁPÁ!
On:
Zsiga bannjánál jelen voltam, ha jól emlékszem I_am-nál csapta ki a biztosítékot. Nem emlékszem milyen topic volt, valóban ×nyázott, valami apróságon felhúzta magát, de nem csak Ő. Hiába csitították, visszaszólt. Sajnos nem emlékszem miről szólt a topic, de talán ott nem csak Őt bannolták.. asszem.. Mindenesetre nekem akkor úgy tűnt, a moderátor visszaélt a kezében levő hatalommal, aminek hirtelen felindultságból elkövetett kick lett a vége. Bár itt lejjebb Racecam leírta, h végülis Ők is átgondolták a történteket..
Mikor ezt írtad, akkor is tudtam, h Zsigáról van szó.
-
Racecam
nagyúr
válasz
fekeandras
üzenetére
Értem és konkrétum nélkül is elfogadom, hogy előfordulhatott talán ilyen, és azzal teljesen egyetértek, hogy nem szabadna. Egyszer sem. De ahogy szokták is mondani, mi is emberek vagyunk, még ha néha nem is annak látszunk, így előfordulhat, hogy valaki téved, nota bene felkapja a vizet, vagy csak szimplán rossz napja van és ezért nem a megfelelő hangnemet haszálja. Ezt minden áron el kell kerülni, vagy ha már sajnálatos módon megtörtént, a hangnemért elnézést kell kérni.
Ahogy ebből már nem egy vita volt itt, továbbra is azt tartom, hogy ahogy a usereknek tiszteletben kell tartani a moderátorok és házigazdák rangját, szavát és döntéseit, úgy nekik is tiszteletben kell tartani minden egyes usert. És moderátorként, de még userként is, ennek megfelelően kell viselkednünk. Még akkor is, ha ez sokszor nem könnyű. Különösen akkor, amikor tudjuk, vannak olyanok, akik szándékosan visszaélnek ezzel és szándékosan provokálnak, feszegetik a határokat, próbára teszik a türelmünket. A moderátor nem robot, de mégis sokszor úgy kell viselkednie. Érzelemmentesen, higgadtan, tárgyszerűen.
-
fekeandras
őstag
Valóban előfordult olyan itt az oldalon, hogy egy modi alapból kifejezetten flame keltő stílusban kommunikált egy userral aki felvette a kesztyűt és hasonló hangnemben válaszolt vissza.1óra pihenő lett a vége.Ez elég régen volt, nem emlékszem 100%ig biztosan, hogy melyik moderátor volt úgyhogy nem tudok/akarok nevet mondani.Nem hinném, hogy ezzel túllépné bármelyikőtök is a hatáskörét csak ez a konkrét eset így elég hülyén vette ki magát.Mert ha a user eleve arcoskodva áll neki a mondókájának és figyelmeztetés ellenére sem változtat a hangnemen akkor ok rakjátok mellékvágányra.De ebben az esetben nem ez történt.
-
Racecam
nagyúr
Ez nem igaz, ezt egyszerűen visszautasítom!!
Soha, senki nem volt még bannolva azért mert felvetett egy problémát, mert kritizálta az oldalt, vagy a moderációt, az oldal moderátorait. Pláne, aki javaslatokat tesz jobbító szándékkal. Bármiért lehet szólni, ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a jogos moddal együtt ez már a harmadik topic, amelyben bátran fikázhatják a moderátorokat és még sincs zárva, vagy törölve. Már a harmadik hely, ahová ugyanazok a userek, ugyanazokat a kifogásaikat beírhatják és be is beírják. Gondolom, ha lenne még több, akkor oda is.
Minden régi user és természetesen az újak is maximálisan meg vannak becsülve. Akik letettek már valamit a PH! asztalára, azok különösen.VladimirR is közéjük tartozott, sőt talán nem sértek meg vele senkit, de az egyik felhasználó volt, aki talán a legtöbbet tette egy időben ezért a közösségért. Keresőt írt, sokszor segített az esetleges problémák felderítésében, azok megoldásában. Segítőkész volt a fórumon is, vitathatatlan szakmai tudásával sok embernek oldotta meg a gondjait, többek között nekem is. Ez van a serpenyő egyik oldalán, kár, hogy itt nincs vége a történetnek.
Ugyanakkor, már az első végleges kitiltása előtt rengeteg figyelmeztetést, tempbant gyűjtött be a személyeskedő stílusával, a legnagyobb flame-ek keltésével. Már akkor is sokat "elnéztünk" neki, hiszen nem felejtettük el a "múltját". De egy idő után betelt a pohár. Többet ártott a Fórum közösségének, mint amennyit hozzátett. Ekkor lett először banolva véglegesen. Kb. egy fél év múlva, vagy talán kicsit több idő telt el, közös döntéssel úgy gondoltuk, engedjük meg, hogy visszajöjjön a fórumra, mert a szakértelmére, segítőkészségére mindig szükség van. természetesen elég kemény feltételeket támasztottunk, ne vegyen részt személyeskedésben, flame-ben, ha támadják, inkább nekünk szóljon és ne menjen bele semmilyen durva vitába. Ehhez képest, számtalan alkalommal újra figyelmeztetni kellett, hozzászólásokat törölni, flame-ben eljárni. Többször kapott tempban-t, annak ellenére, hogy az "egyezség" szerint az első ilyen után újra el kellett volna válnunk. De ismét türelmesek voltunk. Végül már nem volt tovább, mindent összevetve úgy gondoltuk, hogy bár biztosan hiányozni fog mindezek ellenére is, de a Fórum érdekében jobb, ha ismét végleg megválunk tőle.
Mivel én személyesen ismerem, többször is találkoztam vele, kifejezetten jó embernek ismertem meg "élőben" is, azt mondom, magam is nagyon sajnálom, hogy így történt.De nézzük meg kikről beszélt Voda.
Ha jól sejtem az egyik barát EQMontoya. Ő nincs banolva, nem lett kirúgva, egy vitatott eset után úgy döntött, hogy nem ír többet a fórumra. Most nem mennék bele abba, hogy igaza volt-e, vagy nem, nyilván mindkét fél másképp látja a dolgokat, de nem lett "eltávolítva".
A másik barát talán zsiga667, aki egy nagyon durva anyázás után lett végleg banolva. Szó szerinti anyázásról van szó, a legkeményebb fajtából, ha érthető vagyok. Az hiszem ennyi idő után elárulhatom, hogy az azonnali, végleges kitiltása megosztotta a moderátorokat, házigazdákat annyira, hogy végül szavaztunk is, hogy megmaradjon-e ez, vagy egy bizonyos idő után (mondjuk egy hónap) engedjük-e vissza Zsigát a fórumra a saját nickjén. Végül az az álláspont "győzött", hogy visszajöhet, de csak új nicken. Ezzel azonban nem kívánt élni. Én ebben az esetben is megértem a saját álláspontját, nyilván úgy gondolja, nem ezt érdemelte.
Sokszor a fórum közösségének érdekében "nemszeretem" döntéseket is meg kell hoznunk és ezzel nem sírni, vagy mentegetni akarom magunkat, csak szeretném jelezni, hogy nem minden olyan fekete vagy fehér amilyennek látszik és higgyétek el, egyikünk sem üldögél a kéjes vigyorral az arcán, amikor valamilyen szankciót kell hoznia egy fórumtársával szemben. De ez, ez is a dolga többek között azért, hogy a lehető legjobban működjön a fórum.
-
gabor85
őstag
válasz
üzenetére
Van benne igazság, néha "először lőtt aztán kérdezett".
Megaztán egyszer már volt végleges kitiltása, de visszaengedte Racecam.
Én csak akkor merném megitélni őt, ha személyesen ismerném.
Azzal én is egyetértek, hogy néha drákói szigor van, és bizony nem mindenkire vigyáznak a moderátorok. Evvan. -
BITBOYS
addikt
-
törölt tag
Vladimir kirúgását teljes mértékben megértem, gyakorlatilag kapásból leosztott mindenkit, a maga szép kis hangnemében, többször volt vele afférom, és gondolom nem vagyok egyedül. Hígul a társaság.
-
PazsitZ
addikt
[link]
Erről jut eszembe, minden jól működik. Vagy nincs kedv válaszolni vagy alapból törlik is a hozzászólásodat, s szinte nyoma se marad a dolgoknak.
-
Teljesen egyetértek abban hogy "felhigult" már a ph közössége is.
Rengeteg olyan ember van aknek rengeteget köszönthet a ph, és mi, mégsincsenek megbecsülve. Nem véletlen van az, hogy egy idő után megunják ezt, és javaslatokat tesznek hogy valami változás legyen és gyakran ezért bannolják őket, amiért épp szólni mertek, vagy kiálnak az igazuk mellett, vagy jobbik eset ha csak read onlyba teszik magukat, esetleg fel se néznek.
Neveket nem írok, akik tudják miről beszélek azok azt is tudják kikre gondolok. -
eastsider
nagyúr
De, ha nem rúgnák ki őket akkor azért menne a szöveg, hogy "bezzeg Őt azért nem, mert régóta tag.." gondolom nekik azért többet elnéztek... vagy azt gondolták Ők maguk, hogy többet megtehetnek
vagy nem? nem ismerem a részleteket, csak így logikus
mindezek felett én is sajnálom, hogy sokan a régiek közül eltűntek
Ők adtak vmit az oldal komolyságához... vagy nemtudomVladin én is csodálkoztam. Van egy stílusa, érdekes figura, de egy karakter. tény
és, ha jól tudom volt PH! Technikus is -
csimav
őstag
Azért nemsemmi, hogy sokan segítenek másoknak, blogot írnak és pár év után bannoltatják magukat...
-
twollah
nagyúr
Az igazsag az egy fajdalmas dolog es sokan nem tudjak kezelni az igazsagot, barmennyire is fajdalmas azzal szembesulni.
-
ádyz
addikt
ban.
) -
Valóban, részletek hiányában nem mondtál meg semmit se.

Amúgy meg tele van a PH nagyúrakkal, szóval vannak még itt régi arcok.

-
copin
őstag
NC kategória, mert nincsenek részletek.
-
Bocs, hogy beledumálok, de nehezen tudom elképzelni, hogy valakit csupán azért dobtak ki, mert igaza volt.

Egyébként mindig mindenkinek van igaza....a saját oldaláról nézve.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fogalmam sincs, hogy ez esetben miről van szó, csak filozófiai szempontból közelítem meg a dolgokat. Remélem, hogy ennek ellenére mégis lesz valami értelme.

Szóval, mivel a dolgokat nem egyformán látjuk, ezért fordulnak elő a nézeteltérések.
Éppen ezért nagy bölcsességre vall, ha valaki be tudja fogni a száját, mert egy "kis" idő kell ahhoz, hogy az ember jól átlássa a problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Windows 10
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Erying ITX 12800H alaplap (Integrált 14 magos i7 CPU, 3x NVMe) Hiánytalan tartozékokkal
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bocs..

)

)