- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shaipo
csendes tag
Stargate SG1(+ a 3 mozifilm), SG Atlantis, Hősök, House, Alias, Grace Klinika. Azthiszem ennyi.
Mindet láttam végig/a legutolsó kiadott részig. És nem is vagyok függő
Everwoodból meg nemrég láttam egy részt németül, de nem tetszett, talán mert egy kukkot sem értettem belőle. Német tudásom odáig terjed ki, hogy "Ich möchte eine Krankenvagen haben." -
Crystalheart
őstag
Hogy a rákban van ennyi időtök ennyi sorozatot nézni?
Én erre a heti 1 darab Hősökre is alig tudok szorítani...
-
VladimirR
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
tetszik, regebben meg tv-ben lattam par reszt, mar akkor is tetszett, ami visszatartott, hogy 10 evad, ami eleg sok, viszont most csak ravettem magam
Wolverine: szerintem megmaradt a szinvonal, en mar varom a 3. evadot is (amirol egyre kevesbe tudom, mikor is kezdik)
crusade nincs meg, egyreszt mert lakotarsam megosztasabol neztem, magamnak nem gyujtogetek, amit megneztem, azt letorlom, masreszt pedig mert akkora hulladek, hogy par resz utan abbahagytam -
törölt tag
Valakinek megvan magyarul az összes évad, esetleg tudja honnan lehet letölteni? Nem az agyondarabolt fsx-es érdekelne. (Linket inkább ne ide, szerintem sértené a fórum szabályzatot. Pm jöhet)
-
adalbert1
veterán
Na nézzük csak az én listám:
The Sopranos, Weeds, Fekete Vipera, Seinfeld, Egy Rém Rendes Család, South Park, Simpsons, Skins, The Shield, Californication, Dexter, Breaking Bad. Upps, a Terminator-t kihagytam így elsőre.
Amire kíváncsi vagyok és terítéken lesz: 24, Wire... -
Crystalheart
őstag
Az Everwood nekem annyit jelentett, hogy akkor láttam először Bergert
(Treat Williams) idősebben
Mondjuk nem olyan rossz sorozat.
-
-
Mcray
senior tag
apropó újranézés
Ismeri valaki a Wire(Drót a Duna Tv-n) című sorozatot?
4 évad és eddig ez vezeti az újranézési listámat mert a szereplők fantasztikusak.
Kedvenc szereplőm: Omar, a meleg, afró robin hood, aki minden csöves gyereknek ad pénzt ennivalóra és ruhára, abból amit a dealerektől ellop
(Ha ilyenek vonulnának fel, egy szavam nem lenne, mert itt is elég sok "dealer" tevékenykedik, és ide is kéne egy Omar)
-
VladimirR
nagyúr
"Lost, Firefly, Dexter, Smallville, Heroes, Treshold, 4400, Prison Break, 24, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Knight Rider (régi/új), House és természetesen az Everwood."
ahh, az meg nem komoly fuggoseg
a komoly fuggoseg az ezmost megyek, nezem tovabb az sg1-et, meg csak a masodik evadnal tartok
-
speeder04
csendes tag
"de legalább nem South Park" Miabaj SouthPark-al?
Pedig adja
Nálam sorozatból.. Dr. House(angolul magyarfelirattal.. nembejövős kulka), Odaát, Született Feleségek, Szökés ^^
/Pmmppf mppffp mmm pmpmppppppppffmmpfmffmpppff! :Mpm
-
escie
őstag
ha a simpsons tetszik, akkor ajanlom figyelmedbe a keszitok masik sorozatat, a Futurama-t.
alig nehany evad, plusz ket nagyfilm, de a imadom.
jo, kell hozza egy geek beutes, de ha ez megvan, akkor tetszeni fog. -
The DJ
addikt
Való igaz, kevésnek van akkora újranézési értéke, ami arra csábít, hogy ismét elkezdjem. Nem is nagyon akadt még ilyen. Filmekből sem sok, de ott azért már találni rá példát. Mindenesetre örülök neki, hogy megvannak, szenilis vén tata koromban lesz mit újra megnézni a holografikus 3D kivetítőn unalmas öreg napjaimon
-
The DJ
addikt
Áh, ez még semmi
Amiket én nézek/néztem (természetesen mind végig, vagy a jelenlegi utolsó részig): Lost, Firefly, Dexter, Smallville, Heroes, Treshold, 4400, Prison Break, 24, Terminator: Sarah Connor Chronicles, Knight Rider (régi/új), House és természetesen az Everwood.
Láttam mind a négy évadot, az egyik kedvenc sorozatom, egyeseknek túl hétköznapi lehet, mert valóban nem az a gyilkolászós sci-fi, amiben folyik a vér
Mégis valahogy alig vártam a következő részt és sokszor nagyon megható tudott lenni. Tehát nagyon tetszett
-
NoLF
veterán
mff mpmppf pmfmffpmpmpp fmmppffmffmpmfppfmmmmpffpmp!
-
k.
őstag
Nálam most ez a lista:South park(nekem bejön),NCIS House(főleg a 4. évad) hősök néha született feleségek.
-
Kíváncsivá tettél, rákerestem. Köszi a tippet.
Jajjhhh, h ez a TV2-ben is megy?ps:
1.Született Feleségek! Yess!
2.Ajánlom a Gossip Girl-t azoknak, akik szerették a Kegyetlen Játékok-at.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ugyebár, Született Feleségek, House M.D. néha Simpson család (mikor elkapom de legalább nem South Park), Buffy a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest