- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Skype adatvesztés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
Tudom; azért írtam.
Fentebbi linken már kifejtettem...van
ioncserélt -no korrozió, no vízkő
desztvíz - no alga
bidesztvíz -se korrozió, se vízkő, se algaMivel utóbbi ritka ezért ált ioncserélt+(gyógyszertári) alkohol keveréket szoktunk/tam használni.
Másfél liter vízhez bő egy deci alkohol aztán nem old ki semmit; adalkénak írtam, nem teljesen azzal használni. Innentől lerakódást sem produkál. Plexit sem bántja ne izgulj.Szerinted abban az adalékban mi van? ;) (Ugye csapvízhez azt sem lehet önteni tehát rosszab megoldás mint a fentebb felvázolt.)
Sőt, akkor már megosztom azt is veled hogy az UV reagans festéket tartalmazó korroziógátló adalék fél év után kivállt, egy év után faxán lerakódott mindenhova, egyes blokkoknál eltömítette volna a lukakat! (Mint a mostani mikrós blokkom, ezért kellett kimosom a rendszert. Plusz kis utómunka.)
A ventik 5Von kb 2-3× annyit bírnak, nekem 2003ban lettek 5Vosítva az antec 8cmseim, 1-2ú olajoztam őket (nem volt még hangjuk) és 3 éven át 7/24be(!) ment a gép...
Szal ez nem ehlytálló hogy a ventiknek is lesz hangjuk... ja, 10 év után... De normális golyóscsapágas venti 5Von néma marad sok-sok évig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Előrebocsátanám, ez leginkább egy élménybeszámoló lesz, nem egy tized fokokra kiterjedő vízhűtésteszt.
- Revolut
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Micro Four Thirds
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 512GB Ezüst Független
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- MSI PRO B760-P DDR4 II Alaplap
- ÚJ AKKSI! W11 Dell XPS 15 9560 (I5-7300HQ, GTX 1050 4GB, 16GB RAM, 256GB M.2) - Teszt BESZÁMÍTÁS!!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest