Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
(2007-ben az Office gomb felel meg a File menünek, 2010-ben ugyanúgy File a neve)
Jah, én is keresgéltem a 2007-ben egy ideig, mégis hogyan is tudnám elmenteni a szerkesztett doksit.
Az egy dolog, hogy máshova tették, de ráadásul nem is intuitív. Nem analóg semmivel. Átrakták a logóra, mert gondolom azért, hogy a file menü az egyik leggyakrabban használt. Akkor meg mér ne. 
-
fordfairlane
veterán
válasz
7Heads Drago
üzenetére
Csak azt nem értem hogy lehet ennyire mellé nyúlni egy ekkora cégnek.
Azt gondolták, hogy most majd valami nagyot lépnek, és ők lesznek azok, akik egyesíteni tudják a tabletes és PC-s platformot. Ez nyilvánvalóan nem jött össze, erre a kétfajta desktop léte a legfőbb bizonyíték.
Az eredmény egy torzszülött lett, ami tableten túlságosan erőforrás zabáló, hagyományos desktop/laptopon meg a touch interfész tolakodása inkább idegesítő.
Továbbra is az a véleményem, ami már megvan a Win8 Developer Preview óta. Szegmentálni kellett volna a kettőt, nem pedig megerőszakolva a meglévő Windows felületét, mindenáron egybeintegrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az egy dolog, hogy máshova tették, de ráadásul nem is intuitív. Nem analóg semmivel. Átrakták a logóra, mert gondolom azért, hogy a file menü az egyik leggyakrabban használt. Akkor meg mér ne.