- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk a dokkoló porttal maximálisan egyetértek, azt rényleg rossz húzás volt elhagyni. Egyébként már ilyen, újabb soozatú gépekkel dolgoznak (pontos típus nincs meg fejből), és sok gond egyelőre még nem volt velük, Type-C dokkoló mondjuk egy f_s (inkább nagybetűvel, tehát F_S!!!), dehát a technika már csak ilyen. Én egy 7240-et nyúzok, amire sok régi Dell-es már azt mondja, hogy hulladék, de nekem semmi bajom nincs vele, bírja a gyűrődést. Bezzeg az EliteBookok hullanak, 4 évet egyik sem élt még meg hibátlan állapotban, a ZBook-okról nem is beszélve, aminél háromból három reccsent be, igaz, javíthatók voltak (kijelző, alaplap...)
-
Érdekelne, milyen problémákat hallott a Latitude vonalon, mert hogy én és a környezetem is elég sok Latitude-ot koptat nagy megelégedéssel, immáron évek óta, ráadásul ezek eleve használt, 3 év körüli gépek voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Rövid történet arról, hogy a Zenbookot váltó Elitebook után miért jött megint Zenbook.
- HP notebook topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- RAM topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest