Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kusztax
tag
A "Rendszer/Gyorsításnál ha a hardver képes rá kapcsoljuk be mint a kettő lehetőséget." résznél, a VT-x-et megtaláltam, hogy támogatja a proci, de a "memoriavirtualizáció engedélyezése"-t nem találom sehol, hogy támogatja-e a rendszerem vagy nem. Hol lehetne utánanézni?
-
Geller72
veterán
Érdekes, hogy a régebbi vb-ban tudtam valós, teljes képernyős módot állítani, most meg max 1024x768 van, és ennyi.
Nem néztem még utána a fórumokon, de fura. A VB up to date.
-
Rimuru
veterán
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Nem tud. Le is tilthatod az egész vezérlőt, akkor olyan mintha hálózati kártya se lenne benne. Jó hogy kérdezted ez a rész kimaradt az írásból majd bővítem vele.
-
Kérdés. Ha nem adok internet hozzáférést a virtuális gépen akkor az semmilyen módon nem képes kommunikálni a külvilággal?
-
kaszaking
tag
Lényegében ez olyan mint a HyperV?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Kezdjük ott hogy mi is ez az egész. Virtualbox segítségével x86 alapú hardverrel kompatibilis rendszereket tudunk...
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Hegesztés topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- PlayStation 5 PRO + Disc Drive + Pulse 3D Wireless (black) + 2 játék eladó!
- Hibás/Teszteletlen Videókártyák,Processzorok,Tápegységek, Alaplapok,SSD-k STB...
- Makulátlan Lenovo Thinkpad T14 G1 Ryzen 5 Pro 4650U/16GB RAM/256GB SSD/ FHD /Új akku, Új SSD!
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -40% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i3 9100F 16GB DDR4 250GB SSD 2TB HDD RX 570 8GB GDDR5 ZALMAN S4 PLUS 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest