- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
talos86
csendes tag
Sok a win10 a gépre? Próbáld ki Win7 Starterrel. Meg leszel lepődve, mennyire bűnrossz a Win7 ezeken a gépeken. A húgom ennél jóval gyengébb PB dot SC-je(N2600, 2Gb RAM, 128Gb SSD) hasít Win10-el... hasítana, ha lenne Win10-es Intel GMA 3600 driver. Ugyan használható a gép, de a videózás, YT felejtős vga driver nélkül.
Szemezgettem a géppel, jóárasítva van most a Tacskóban, de így probléma nélkül engedem el.
[ Szerkesztve ]
-
domos
senior tag
Iszonyatosan túl van árazva, egy alja kategóriás tablet billentyűzettel...
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
zsopu
tag
Akkor már egy Lenovo ideapad 110-15IBR 65eFt-ért.
-
janeszgol
félisten
En is nezegettem ezt, illetve a kisebb kepernyoset az Euronicsban. De nem vettem.
-
Végül is ez ugyanaz, mint a Chuwi vi10 volt nekem, csak billentyűzettel. Nem volt rossz netezni az se.
<< Tananyagok: informatikaora.hu >> Lego technic 42139 eladó
-
->Raizen<-
veterán
A pcb/alaplap rohadt vékony benne. + ott van még hogy minden integrált rajta és passzív hűtésű. Szinte garantált hogy bga hibás lesz. Olvastam valahol hogy hullanak ezek a gépek mint a legyek. A kijelző nem valami jó a bill nagyon tré. Nem jó vétel. Használtan 60k-ért olyan üzleti szériás notit lehet kapni, ami tartósságban éveket ráver erre a műanyag tejfölöspohárra. Csak annyi a pozitívuma hogy szép. Tesco-ban nekem is megakadt a szemem rajta. Macbook air utánzat akarna lenni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10