Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
Új hozzászólás Aktív témák
-
agresszor
csendes tag
válasz
üzenetére
Nem épp a videodigitalizáló driverhibájára gondoltam, hanem a játékbeli teljesítményre (ez volt a másik fő problémája) . Eddig minden OS megjelenésekor az volt, higy bizonyos címeg szarabbul futottak, mint az előző os-en, aztán pár hónap alatt megfordult a dolog. Most három-négy hónap pedog nem fog másról szólni, mint teljesítmény csiszolásról. DX12-es címek pedig érkeznek elég gyorsan, ahol 30-100%-os javulás is várható win10-en.
-
agresszor
csendes tag
válasz
üzenetére
ez a "eldöntöttem hogy 2020-ig maradok win7-en" kijelentés azért eléggé viccesre sikerült, nem tagadhatod. Főleg, hogy mostantól rendszeresen jönnek az udate-ek. (elsősorban performance update-ek) Így nagy falószínűséggel már akár a jövő héten, de legkésőbb októberben megszűnnek azok a problémák, amiről, ami miatt ragaszkodna a Win7-hez.
A videodigitalizáló már más kérdés, ez nem a MS ,hanem a gyártó sara, sajnos jellemző magatartás, hogy a gyártók magasról tesznek a hozzú távú supportra, ha OS-t frissítesz, vegyél új hardvert! Persze valószínűleg (ha máshogy nem is) lesz rá nem hivatalos workaround, ha elég sokan használják az adott vasat.Ami a kékhalálokat illeti, nekem egyszer sem sikerült találkozni, pedig nyúztam rendesen az OS-t, és a kezdetektől az insider programban benn vagyok, a legkorábbi buildektől kezdve.... Ez hardver hiba lehetett nála.
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő