Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Van különbség a között hogy a gépemben turkálnak ha akarom, ha nem és a között hogy én szabad akaratomból osztok meg információt magamról.
gmail/google account törlése
Gmail-nél tudom hogy átolvassa egy robot a leveleim és tárolják X évig. Ezt mindenki tudja és elfogadta aki használja, de ki is emelik.facebook profil törlése
Minek törölni? Csak nem kell kiposztolni minden szart. Lehet hogy b*szogat érte de azt meg ki lehet ixelni.LinkedIn
Mert a volt munkahelyeim, képesítéseim, alkalmazottak/munkatársak listája az olyan szigorúan őrzött titok? Ezeket bárkinek megmondom aki szembejön velem az utcán.Iwiw
Azt mintha már megszüntették volna.twitter
Sose használtam, marhaságnak tartom.bankkártyától is megszabadulni
Ha lehetne megtenném. Régen elvoltam nélküle...lemondani telefonelőfizetést
Kártyás vagyok, BlueMobilenetkábelt kihúzni
Mert VPN-ről vagy TOR-ról még nem tetszett hallani? Meg van még pár féle titkosítás ha az emberre rájön a para hogy éppen az ő adatforgalmába hallgat bele valaki."halkan jegyzem meg, hogy webcamera, mikrofon és egyéb dolgok ha Skype alatt vagy máshol nem fog menni akkor ugye nem a Win-t fogod szidni ezekután?"
Mióta az MS megvette a Skypot azóta nem használom, pont az adatgyűjtési policy miatt (minden hang, kép és szöveges anyag betekinthető az MS által.)Amiről én beszélek az kb olyan mintha vennél egy pénztárcát hogy abban tárold a pénzed, de a pénztárca készítője felhatalmazná magát rá hogy bármikor kivegye a zsebedből és megnézze mennyi pénzed van benne, ott tartod e a feleség/gyerek fotóját, mi a bankkártyád száma és sec.kódja....stb. és ezeket az információkat megosztaná az "alvállalkozókkal, beszállítókkal és harmadék féllel".
Tudom használjak Linux-ot. Majd akkor ha minden szoftvergyártó elkezdi támogatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest