- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
válasz
Dr. Akula #64 üzenetére
Az indexen fintorogtak hogy az a baj a 10-zel hogy számítógépre lett optimalizálva az UI, nem tabletre.
Indexet nem kell komolyan venni, nem ertenek hozza.
Nekem 32" TVn sokkal jobban szetesik a "szamitogepre optimalizalt" GUI, mint eddig barmikor.
Hiaba huztam le 100%-ra a GUI skalazodas csuszkat a Gephazban, egyszeruen b*szik figyelembe venni, akkor is 200%-os ikonokat kerulgetek a desktopon, meg 150%-os menuelemeket pakol a kepernyore.
Vagy ha ideiglenesen azt is csinalja, ami be van allitva, akkor restart utan megint a sajat feje utan megy.Az a szerencseje, hogy eppen nyaralok, igy eppen nem tudom magamat jobban felidegesiteni a hulyesegein, kulonben mar ment volna vissza a 7.1-rol keszitett particio image.
Anyam gepet is ujra kene telepitenem, mert osszevirusozta a 7-et, erre mar ugy keszultem, hogy visszabutitottam a telepito pendriveomat 7.1-re, nem fogok itt is szivni a public beta 8.2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VGA kibeszélő offtopik
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest