- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Hát ez szerintem eddig nem nagy szám, lehet nagyobb volt ennek az egésznek a füstje, mint a lángja...
Tableten jól használható, bár egyesek szerint itt-ott a 8.x kényelmesebb volt.
PC-n, ami érdemi újítás a felületen, az a start menü (egyeseknek), meg a virtuális asztal, jobb alkalmazásváltó és ablakok egymás mellett. Bár igazából ez se nagy szám annyira, mert meg lehet nézni más platform rendszereinél, ott hogyan van megoldva (jobban).
A teljes képernyős start menü meg nem az igazi, full screenbe jobb és kényelmesebb a 8-as kezdőképernyője és a vízszintes scrollozást is nem értem minek kellett kivenni...?
De sebaj, ezért van a multi-boot, több OS egy gépen...(#6) Tin: én notimon se működik normálisan, többek között ezért is van külön partíción, tesztrendszerként...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest