- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
marositech #3 üzenetére
a 8.x-es változatot nem tudom megszokni... egyszerűen botrányos szerintem, össze vagyunk zárva, céges lapos és valamivel kapcsolatot kell tartani a többiekkel, de megszeretni nem tudom...
azt legalább megoldották, hogy a word beillesztéseket nem küldi romba a click and call szolgáltatása
fél napig nem értettem hova tűntek az opciók a formázás megtartására...
-
kecskebégető
aktív tag
Xperia P,Xperia S,Xperia Z1,Huawei Ascend P6 ,Oppo Find semmi gond tökéletesen működik.
-
Zoli0726
aktív tag
Nekem az xperia minimen tökéletesen működött minden funkció. Azóta windows phone-ra váltottam. Nincs landscape mód, az autoscroll gagyin működik, a hívás gyakran megszakad, és míg betölt az is elég hosszú. Szerintem szégyen, hogy androidon jobb volt, mint wp-n.
-
marositech
senior tag
Nekem is a Windows 8.1-nél a skype kifagy/kilép.
Most szólt az egyik kollega, hogy az újonnan vásárolt WayTeq tablettel nem megy rendesen a skype.
Bezzeg az iOS rendszereknél tökéletesen megy... -
total90
veterán
Sokszor olvasom, hogy kinek milyen gondja van vele... nekem halomnyi gépen, telefonon, eddig sehol sem volt gond. Szerencsém van
Egyébként ha ennyi panasz van, nem értem miért nem csinálnak semmit. Na jó, nem sok a konkurencia...
-
426os
őstag
Én Lenovo P770-en a 3.1.0.6458 verzót használom, a hangminőséggel még nem volt problémám.
Ellenben a laptopon Win 8.1 alatt az asztali Skype folyton kifagy. Ismert jelenség, de még mindig nincs kijavítva..A végén a Skype is az MSN sorsára jut..Köszi Microsoft..
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari