- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Sorry, ezt nem tudtam, a fenti nyilván a szoftveres rész, a végére egy fél mondatban azért utaltam erre is: "ez csak a kód, az infrastruktúrát, terheléseket, alkalmazottak hibáit bele se vettük." Tehát persze, a kód lehetne hibátlan is akár, ha a hardver nem jó, akkor nem jó
köszi a javítást!
-
Apollyon
Korrektor
Szerencsére akad néhány megbízhatóbb bank, még viszonylag nagy a választék a piacon, a fintechekről nem beszélve.
Akkor tessék azoknál a bankoknál lenni.
Arról meg senki nem beszél pl. hogy olyan bankoknál mint pl. az unicredit, ahol ezeréves rendszerük és megoldásuk volt mindenre is, éveket csúszott az azonnali utalás az egész magyar banki szektorban, mert nem voltak hajlandóak upgradelni. De még korábban pl. a jó működő tokenes rendszert is lecserélték egy sokkal elavultabb megoldásra, biztos ami biztos.Ja amúgy unicredites voltam.
De nemsokára úgyis elmegy a Csányi nyugdíjba, és akkor már úgyis teljesen mindegy lesz, hogy korábban ki mit mondott... Megy az otp is a levesbe, és nem lesz már nem kormányközeli bank, minden is jól fog működni, lehet majd tapsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Bittorrent topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Router gondok
- Formula-1
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest