Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Én azon b*szom fel magam, hogy nem csak hogy drága minden "mesterember" de olyan kókány munkát végeznek hogy elképesztő. Ha szóvá mered tenni akkor meg egyszerűen eltűnik, gyakran viszi az anyag egy részét meg az előleget és ott hagyja a szétbarmolt munkaterületet. De ha nem szólsz érte akkor is simán megjátszák hogy lelépnek mert máshol többet fizetnek, vagy 3-5 napra eltűnik mert "dolga volt".
Nem vagyok kifejezetten ügyes kezű, de már inkább leraktam magamnak a csempét miután a 3. burkolóval kellett ordítozni, hogy a vízszint az nem csak javaslat, hanem k*rva jó lenne nem hullámpadlót építeni a konyhába. Elején nagyon lassan ment, izgultam is, de végülis az nyugtatott, hogy a munkadíjból elég sok négyzetmétert elszúrhatok.
Amihez nem kell engedély vagy nehézgép azt itthon inkább megcsinálom magam, mert 400 feletti vérnyomást már nem bírok ki sokkal tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Alearius - Kockaház felújítása I.Kockaház felújítása II.Szóval a falvágás készen lett, következett a szerelőbeton,...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest