- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
A kiadott frekvencia mérésénél a felharmonikusok által okozott érzéki csalódást elkerülendő legalább egy okostelót nyomj oda spectroiddal.
-
-
Mackie CR3-at ne, az egy drága szutyok. Ha ilyen kompakt cucc kell, akkor ott a Tascam VL-S3, ami ugyanaz a kategória, de sokkal jobb és még olcsóbb is. De ugye ezek nagyon kompakt 3" mélyközéppel szerelt hangfalak, szóval basszusok terén elég kompromisszumosak. Ha a basszus fontos és van hely, akkor a Microlab Solo 6C.
Más ebben az árkategóriában nincs.
-
Az szerintem a kis cuki USB tápellátású Genius SP-HF160 lehetett. Az nem nagy szám, de 2500 Ft-ért nagyon bestbuy.
A Modecom MC-2110 az amúgy valójában a Microlab FC 330. Mivel tejfölösdoboz jellegű 1 utas szatelitjei vannak, ezért akár még a "nem rossz" kategóriát is elérheti. De az az 5.25-ös hangszóróval szerelt
mélynyomóközépnyomó legfeljebb csak püffögni tud. Ha az ember jó basszusokat akar, akkor legalább 35k-t rá kell költeni, s akkor sem 2.1-et venni, hanem mondjuk egy Microlab Solo 6C-t. -
kemotox
addikt
Hmm én egy Mackie CR-3-el (esetleg CR-4) szemezgetek mostanában. Kicsit más árkategória, de még az is egész olcsó
Azt ismeri valaki?
Lehet ezzel a béringerrel bepróbálkozom, habár egészen rossz hírneve van a márkának, ennyi pénzért azért elég menő. -
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Valami fa dobozos Geniust teszteltem egyszer, nekem annyira nem jött be. Az csak egy utas volt. Az összes közül még mindig a Modecom Mc-2110 a nyerő nálam, 2. helyezett a Behringer.
-
válasz
SunMount3r #2 üzenetére
Nem tudom, bár valószínűleg hasonló kategória, mert anno amikor 20k-ra emelkedett az ára már nem volt ajánlott az MS16.
-
Egy dübögő 2.1-hez képes még egy jobb kis belépő 2.0 kész megváltás, főleg hogy ez anno ajánlott darab volt 12-13k-ért újonnan.
"30 hz körül már hallani"
Ja, hát ilyen kis dobozra ha 30 Hz-et küldesz, akkor nem azt hallod, hanem legfeljebb a harmonikus torzítást, ami 60, 90, 120, stb Hz, de azt is elég halkan. Ezek a dobozok valahol 80-100 Hz körül indulnak. 30 Hz-et még az 5-6x ekkora dobozok sem tudnak értékelhetően megszólaltatni. De amúgy nem is kell. Legtöbb zene 40-50 Hz alá nem megy. Kötekedés off.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged