Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Viber-en keresztül ha fényképet küldök másik telcsire, akkor le lesz tömörítve?
Tegnap tünt fel, hogy viberen át küldött képet mentettem pc-re, és csak 0,2MB körül voltak, a több MB-os képekByLow #
-
bylow
senior tag
Apple watch -on a beszélgetés előzményeket folyamatosan törli. Viber törlése és újra telepítése után ismét meg vannak, de ezt már napi szinten kell csinálni. Erre van vagy lesz mostanában szerintetek megoldás?
Nagyon idegesítő hogy ami sokáig jól működött, diktálni szoktam, ahhoz most megint elő kell venni a telefont, pedig itt van a kezemen az óra...ByLow #
-
bylow
senior tag
Sziasztok!
Erre valaki? :
"Apple watch -on a beszélgetés előzményeket folyamatosan törli. Viber törlése és újra telepítése után ismét meg vannak, de ezt már napi szinten kell csinálni. Erre van vagy lesz mostanában szerintetek megoldás?
Nagyon idegesítő hogy ami sokáig jól működött, diktálni szoktam, ahhoz most megint elő kell venni a telefont, pedig itt van a kezemen az óra..."
ByLow #
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- HP ZBook 17 G5, 17,3" FHD IPS, I7-8850H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD,1TB HDD, P3200 6GB VGA, WIN 1
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Lenovo Thinkpad X13, 13,3 " FULL HD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, Számla, Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest