Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
nem kell utánajárni, szívesen megmagyarázom

a Mr. és a Mrs. után azért kell a pont, mert azok a Mister és a Mistress szavak rövidítései.
a Miss nem rövidítés(csak érdekességként megemlítem, hogy létezik az Ms. is, amit ugyanúgy kell ejteni, mint a Misst, és valószínűleg annak a rövidítése, azonban nem ugyanazt jelentik: míg a Miss a férjezetlen nőt jelöli, az Ms. azon nők neve elé kerül, akik nem kívánják ilyen módon nyilvánosságra hozni családi állapotukat)
-
Hilarya
csendes tag
Kinek hosszú, kinek rövid. Nem győzöm széttördelni, hogy mindenkinek megfeleljen. Ezt a miss dolgot már az előzőnél is emlegettétek, én meg mindig megfogadom, hogy utána járok, és aztán mindig más dolgom akad. Szerencsére több ilyen megszólítás nem lesz benne, emlékeim szerint.
És persze továbbra is örvendek, hogy tetszik.

-
Lenry
félisten
válasz
TheDragon007
üzenetére
nekem rövid, de én eléggé gyorsan olvasok... nekem úgy egy átlagos guga-írásnál 2 bekezdéssel rövidebb... az az ideális

-
-
Lenry
félisten
egyre csak jobb és jobb lesz a sztori
két apróság böki csak a szemem
1: a Miss után még mindig nem rakunk pontot
2: túl rövidek az egyes részek
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad E590 / Intel Core i7 8GEN / 16gb ram / AMD 2gb dedikált / 500gb NvMe / Vil MAGYAR B
- Asus TUF Ryzen 7 6800HS NVIDIA RTX3050Ti 17.3 FHD 144Hz WiFi6 Windows11 gamer laptop
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB 12GB RAM Dual eladó, cserélhető S25 Ultra telefonra
- A+ ASUS ROG STRIX GL702VSK 17.3 FHD IPS 120Hz, GTX1070 8GB, i7-7700HQ, 16 / 256+1TB SZLA +GARANCIA
- Kingston FURY Beast RGB 2x8GB DDR5 6000MHz - Új, bontatlan - Eladó!
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G Coral Green 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Eladó ÚJ - KIOXIA - 256GB M.2 SSD nagy mennyiségben (13db maradt)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest