- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hilarya
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
A kiemelt mondatod nem pasizós mondat. Sőt, sokan megrettennek egy ilyen kijelentéstől. Természetesen alapból nem hajtok senkire, pláne nem olyanra, akit nem is ismerek
De a megjegyzés aranyos volt. -
TheDragon007
senior tag
eléggé válogatós vagyok, szinte lehetetlen nekem megfelelni - Érdekes. Ezzel azok próbálnak mindig etetni, akik hajtanak rám. De ugye te nem ilyen vagy...
Eltaláltad, nekem nagyon tetszik eddig a cselekmény (kivéve a cigizést, azt sosem tudtam komálni) és a párbeszédek is, várom mi lesz belőle

-
Hilarya
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Őszintén szóval valóban nem rossz pasasnak látszik, de nekem nem kéne. Tudod a modora.... álmaim férfija bánjon tisztességesen a női nemmel

Olyan alak formálódott meg bennem, aki bár nem mindennapi, ám messze nem tökéletes. Mellesleg, eléggé válogatós vagyok, szinte lehetetlen nekem megfelelni.
Viszont annak külön örülök, hogy ennyire tetszik

-
TheDragon007
senior tag
Köszi Hilarya
Tudod mit?
Megint csak az az érzésem támadt, hogy körülírtad álmaid férfiját Roy név alatt
, bár a más táskájában turkálás nem szép dolog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül
- 200db Teszteletlen laptop - lista nélkül
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 PRO MAX 256GB silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 65" Interakti Érintőképernyős Full HD Monitor -Panasonic TH-65LFB70E - Több db
- Dell Latitude 5480, 14" HD kijelző, i5-7300U CPU, 16GB DDR4, 500GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De a megjegyzés aranyos volt.

, bár a más táskájában turkálás nem szép dolog ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)