Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hilarya
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
A kiemelt mondatod nem pasizós mondat. Sőt, sokan megrettennek egy ilyen kijelentéstől. Természetesen alapból nem hajtok senkire, pláne nem olyanra, akit nem is ismerek
De a megjegyzés aranyos volt. -
TheDragon007
senior tag
eléggé válogatós vagyok, szinte lehetetlen nekem megfelelni - Érdekes. Ezzel azok próbálnak mindig etetni, akik hajtanak rám. De ugye te nem ilyen vagy...
Eltaláltad, nekem nagyon tetszik eddig a cselekmény (kivéve a cigizést, azt sosem tudtam komálni) és a párbeszédek is, várom mi lesz belőle

-
Hilarya
csendes tag
válasz
TheDragon007
üzenetére
Őszintén szóval valóban nem rossz pasasnak látszik, de nekem nem kéne. Tudod a modora.... álmaim férfija bánjon tisztességesen a női nemmel

Olyan alak formálódott meg bennem, aki bár nem mindennapi, ám messze nem tökéletes. Mellesleg, eléggé válogatós vagyok, szinte lehetetlen nekem megfelelni.
Viszont annak külön örülök, hogy ennyire tetszik

-
TheDragon007
senior tag
Köszi Hilarya
Tudod mit?
Megint csak az az érzésem támadt, hogy körülírtad álmaid férfiját Roy név alatt
, bár a más táskájában turkálás nem szép dolog ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Battlefield 6
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a megjegyzés aranyos volt.

, bár a más táskájában turkálás nem szép dolog ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)