Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tghwinner
csendes tag
Socket 754-es deszkás képünk volt 2005-2012 között. Az első "normális" számítógépünket egy hipermarketben vettük (piros madaras 'A' kezdőbetűs) AMD Sempron 2600+ procival, Radeon 9600-al (AGP), 512MB DDR1-es rammal (ez később bővítve lett 1GB-ra), 120GB Seagate Barracuda 7200 IDE merevlemezzel. Az alaplap Socket 939 bővítőkártya lehetőséggel rendelkezett! Windows XP-vel működött, igen kemény CoD2-CoD4 gaminggel. Persze volt NFS Underground 2/Most Wanted is, a Crysis-t pedig lowon vitte... slattyogott 15 FPS-el
. miniDV kameraanyagok tömegét digitalizáltam, konvertáltam vele DVD-re firewire PCI kártya segítségével. Sajnos egy rosszul sikerült BIOS update miatt bontásra került. Amikor kezdtem érteni a számítógépek világát (a gép vásárlása idején 10 éves voltam), akkor tudatosult bennem, hogy eleve egy régi architektúrás gépet vásároltunk. Nem volt gond, faluhelyen így is nagy dolog volt, hogy kamera anyagot tudtunk gépre másolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- Steam topic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Proxmox VE
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekékült a Pixel 10a
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Wharfedale Slim Bass 8 - 400W
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. miniDV kameraanyagok tömegét digitalizáltam, konvertáltam vele DVD-re firewire PCI kártya segítségével. Sajnos egy rosszul sikerült BIOS update miatt bontásra került. Amikor kezdtem érteni a számítógépek világát (a gép vásárlása idején 10 éves voltam), akkor tudatosult bennem, hogy eleve egy régi architektúrás gépet vásároltunk. Nem volt gond, faluhelyen így is nagy dolog volt, hogy kamera anyagot tudtunk gépre másolni.