- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
vemalsar
csendes tag
Nekem Socket A konfigom volt ami akkor nem volt annyira rossz még, ASUS A7N8X-X lappal, Sempron 2800+ proci, talán egy 6600 GT ha minden igaz? Azzal én sokáig elvoltam, szerettem, vitt sok mindent... aztán persze erősen öregedni kezdett de a 754 meg 939 is kimaradt nekem (asszem egy LGA 775-ös konfig után AM2-vel folytattam).
-
vemalsar
csendes tag
Köszönöm szépen
Hát a 939-es Athlon 64-ekben már volt dual channel is úgy rémlik, szóval én itt is örültem volna nekiAzért így is jó volt megnézni mit tud.
Nem is tudom milyen proci tudna kihajtani egy SLI konfigot 754-enNekem úgy tűnt hogy a 7600 GS-ben is maradt bőven, és közben lett Athlon processzorom is bele, hát... na de ez már egy másik videó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest