Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Miután már válaszoltál (így gondolom végigolvastad) a #162 hozzászólásom, szerintem nyilvánvaló, hogy itt a TV-s piacra történő belépésre utalt az a "nyomoréknak született" rész.
Egyébként ez nekem most egy elég aljas húzásnak tűnik.
Ha egy élőlény nyomoréknak születik, az egy tény, aminek a tárgyias megállapítása nem más, mint egyszerű tényközlés, nem pedig sértegetés. Az ilyesmit csak a kontextus teheti sértéssé, mikor szándékosan úgy használják az információt, hogy kellemetlen érzelmeket váltson ki másokban.
De egy élettelen dolgot, aminek sem öntudata, sem "lelke" nem lehet, azt szerintem eredendően lehetetlen megsérteni. Egy olyan absztrakt (még csak nem is kézzel fogható tárgyi, csak elvonatkoztatott értelmű) dologra, mint egy képmegjelenítési technológia, szerintem nem lehet olyan jellegű sértésként értelmezni egy ilyen kérdést, mint amit én tettem, mert még a sértés fogalma sem értelmezhető rá (mindazonáltal, hogy szerintem amúgy is nyilvánvaló egy normális ember számára, hogy mire akart ez utalni).
Aki ebbe szándékosan azt szeretné beleolvastatni, hogy én ezzel a beteg emberek, vagy más embertársaik lelki világát szerettem volna szándékosan támadni, azzal valószínűleg kár vitába szállni bármilyen témában is, mert maga is legalább oly gyarló, mint aminek a vitapartnereit szeretné beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- LG LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest