Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Naja, pont ezt írtam pár napja... (Szerintem már most olcsóbb gyártani az inkjettel, ha hamarosan beindul)
Gondoljunk bele, hogy mi van egy új szériás QLED-ben, ami ha jól tudom Full Array LED-es.
Egy rakás LED precízen mátrixba rendezbe, QD filter (amit nem is olyan egyszerű gyártani környezetszennyezés nélkül amúgy), maga az LCD réteg.Ez mind gyártási komplexitás, és meghibásodási lehetőség. Emlékszem cimbi vett Samsung TV-t, és szériahibában mindig megdöglött benne egy LED.
Most egyre több és több LED-et pakolnak mögé, míg végül elérjük a microLED-et... de addigra hol lesz már az OLED gyártástechben?OLED paintbrush flakon lesz, csak felfújod a frissen meszelt falra, rádugod az elektronikát és 16K-s falad lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés