- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
-
Vig Zsolt
tag
Alapból így kellett volna legyártani, de jól jön mert néha elég zavaró tud lenni.
-
ricsip
addikt
-
arty
veterán
-
zseko
veterán
Ilyen agyatlan fejlesztőbandákat, már ha ez nem szándékos gyökérség részükről.
Na nem mintha annyira érintene, egyrészt sosem vennék xbox-ot, másrészt sosem játszom annyira teljesen sötétben, hogy az ilyen zavaróvá váljon. -
R.Woodoo
tag
Az elite kontrolleren évek óta állítható a led fényereje, de ott sem lehet teljesen kikapcsolni. Azóta sem értem hogy ez miért nem alap minden kontrollernél!?
-
Dr. Romano
veterán
-
NvidiaRTX
őstag
Vélemény róla? Van olyan jó minőségű mint egy Series X kontroller?
-
Dr. Romano
veterán
Én meg itt tolom egy Gémszőrrel ahol világít "minden"
-
ricsip
addikt
agyalágyult mikroszofthoz felvettek végre vmi értelmes PCB tervező gyakornokot a nyárra
. Mondjuk megtartani valszeg nem fogják... -
bLaCkDoGoNe
veterán
"Bámulatos, hol tart már a tudomány!"
-
ddekany
nagyúr
Be kell tenni egy cipősdobozba estére. (Amúgy szokásos szivatás minden hw gyártónál. Legjobb amikor villog is...)
-
Reggie0
titán
-
zzola
titán
-
arty
veterán
-
zzola
titán
Ezt a Sony is nehezen tudta megoldani anno. De micsoda feature.
-
biscuit
aktív tag
-
siposz
aktív tag
Nem baj, hogy minden szar RGBs, mert akinek nem tetszik, az ki tudja kapcsolni. Oh, wait...
-
NvidiaRTX
őstag
-
biscuit
aktív tag
Nesze neked ergébé....
-
NvidiaRTX
őstag
Ezt így kellett volna már kiadni mert iszonyat zavaró éjjel horror játéknál.
Biztos végre felvettek valakit a Májkroszofthoz aki gondolkodni is tud...
-
BoC1ka
senior tag
...inkább azzal kéne foglalkozni, hogy ha be van dugva a kontrollerbe a fejhallgató, és nem nyúlok a karhoz ~ 10 percig akkor kikapcsol.
- Warzone, xboxon billentyű+egér kombóval.
-
törölt tag
Engem nem zavart, pár alkalmat leszámítva, hogy a fakkomért ilyen fényes ez. Ez is elég hozzá, hogy amint elérhető lesz az opció, én lehúzom minimumra/lekapcsolom a LED-et.
-
lordEVO
tag
Erdekes. Peldaul engem nagyon is zavar, hogy a nagy sotetsegben este egy eros led vilagit a kezemben. Ez volt az egyik legelso eszrevetelunk a felesegemmel, aminek egybol el kezdtem utana nezni, hogy mit lehet vele csinalni. De csak annyi megoldas talaltam, hogy emberek leragasztottak szigetelo szallaggal, hogy el legyen tompitva.
-
Solten
őstag
Elvakit kicsit eros kifejezes, ez az egy dolog ami soha nem zavart ejszaka, nem eros a led fenye. Fel se tunt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7235HS - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 1,5 év gari
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Mondjuk megtartani valszeg nem fogják...