- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Kawauso
üzenetére
Ja, vicc az egész.
Véletlen feltoltam a frissítést (nem arra akartam kattintani, csak rosszkor ugrott fel az ablak), felment megint és kuka az akksi.
Utána (~1 hónapja) LineageOS-re váltottam (Android 15), azóta bitangjó az akksi, 3-4 naponta töltöm és gyors a telefon. Erről ennyit. Csak nem működik a Kincstár app és a mobilfizetés. Hát ennyi.
Akku még 400 ciklust se ért el. 1000 körül már érezhetően gyengülni fog, de hol van az még

-
Cyborg
őstag
válasz
Kawauso
üzenetére
Eddig ki tudtam kerülni, hogy települjön a szoftver, nem volt gond, egyébként cserélt 93%-os akksi van a telóban.
Múlt héten viszont magától feltelepítette a telefon a frissítést, és azóta nagyon belassult a töltés, 2-3W-al tölti csak, pedig jó az akku. Ettől tartottam, hogy nem fogja nézni az akku állapotát a frissítés, pedig a hivatalos kommunikáció nem ez volt, sőt hivatalos e-mailben is kérdeztem őket, és ott is azt mondták, hogy minden rendben lesz. Az az érzésem, hogy most kellene egy újabb akku csere, hogy rendbe jöjjön a telefon, de nem tudom, hogy akarom-e már ezt.Én a 4a-n kívül eddig nem olvastam panaszt az akkora, sőt, a 4a-ról is csak a frissítés miatt olvastam, azelőtt nem tapasztaltam, olvastam gondról
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone Felvásárlás 06-30-929-0929
- Új! iPhone 15 Pro Max 256 GB Natur titán! Független! Biztosításban cserélt!
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest