Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #74 üzenetére
Swype-on kétféleképpen lehet nyelvet váltani gyorsan/könnyedén:
Arról a "haszontalan" swype gombról indítasz a space-re egy húzást vagy hosszan nyomva a space-t (és utána nem felengedve az ujjad) a megjelenő kis listában az ujjad húzásával választasz egyet. Nincs szükség külön nyelvválasztó gombra.
Egyébként én két nyelvre állítva használtam mindig (angol-magyar) és kevesebb, mint 100-ból 1x tévedett abban, hogy melyik nyelvű szót húztam be... Gboard is így van beállítva, de mostanában ritkán kell angol szavakat használnom, így vele nincs tapasztalatom ezen a téren.
Egyébként a Swype régebbi verzióit könnyedén lehetett tanítani is... 3-4 rányomásra már azt a szót adta be adott húzásra első helyen, amire serényen mindig ráböktem (így tanítottam meg hangulatjelekre is)Vagy a nagyobb hülyeségeket simán töröltem a szótárból...
-
Én pont arra álltam át sok év Swype után
a 3.x.x frissítések nagyon nem jöttek be, a régi verzió pedig ugyan működött, de utóbb már úgy éreztem túl ritkán találta ki mit akarok... Gboard pedig ebben egyelőre sokkal jobban működik számomra.
Ami rosszabb: a gesztusok hiányoznak (másolás, beillesztés, betűméret váltás stb.) + a másodlagos karaktereket tartalmazó szavakat sem lehet egyből behúzni (pl. Forma1, vagy a hangulatjelek ": )", ": D" )
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az ujjhúzós, érintőképernyős bevitel egyik legfontosabb szereplője nem frissül többé, a fejlesztők inkább a mesterséges intelligenciára koncentrálnak.
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest