- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
Wass, W-vel! Legalább írnád le helyesen.
Már ez kéztet arra, hgoy ne is foglalkozzak veled. Csak az időmet lopnád. Úgy sem értenéd meg soha.Én egyszerű paraszti családból származok. Még is több bennem az illem és erkölcs, mint másokban.
Ha elolvastad volna rendesen a történetet, akkor lehet értenéd. Arról szól, hogy a kimondott szónak legyen értéke. Tudom ez manapság nem divat. De én eszerint élek és cselekszek. Neked idejét múlt, nekem nem.
Az idő is érték. Ne mondd már. Ha valaki elveszi az időtet, azt nem tudja visszaadni soha. De neked úgy is mindegy. Ezek egyszerű értékek, egyszerű lelkületűeknek. De nem neked, te több vagy ennél bizonyára. Én kérek elnézést.
Illetve annyit kérek, hogy akkor hanyagold a bejegyzésemet. Mert csak az időmet lopod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Wass Albert : Nagyapám tanítása- A szó az ember legnagyobb kincse - mondta volt nagyapám, ahogy ott ültünk egy este a...
- Peugeot, Citroën topik
- Iqos cigaretta
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest