Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vinibali #451 üzenetére
Egyébként sok embernek ez van a fejében, hogy nehéz rossz. Tegnap bent a munkahelyen beszélgettünk 2 kolléganővel, és megemlítettem hogy lejár az XP támogatása, és helyette lehet használni Linuxot. Erre azt mondta az egyik kolléganő, hogy hát az túl nehéz, túl hülye hozzá. Meg régebben próbálkozott Linuxxal, de nem tudta használni a Windows-os programokat, azokra azt mondták neki, hogy konvertálni kell, hogy fusson (itt nagy valószínűleg a WINE-re gondoltak). Meg mondták, hogy kalóz XP-je van, amit nem szabad frissíteni, ergo kivan kapcsolva nekik. Erre kérdeztem, hogy és nem volt vírusos a gép? Mondja, hogy de egypárszor kellett újratelepíteni, meg a Nodot használják. Erre azt mondtam, hogy az egy 0, használjon helyette Avastot, mert az ingyenes. Nem is tudott róla.
Röviden ennyi.
Apropó! Kérdezted, hogy kipróbálta, vagy csak mondja?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest