Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
És vajon Windows alatt nem fordulnak elő ilyen problémák? DE.
Mert nekem nagyon sok időm megy el az ismerőseim idióta windózainak a rendben tartására.
(Kezdve a 8 alatt sokszor feljövő világoskék képernyővel, ami nem a kék halál.)Scriptet meg egy gondolkodó ember pillanatok alatt megtanul írni. Ha nem, akkor ha talál működőt, simán beteszi egy file-ba, és ennyi.
Amúgy én sem vagyok programozó, csak mérnök, mégis tudok scriptet írni.
Igaz, a melóhelyen nagy király voltam, amikor adatbázis "programozóknak" írtam pár .bat file-t, pár egyszerű dolog automatizálására. Azoknak is csak a fizetése programozói.@ksanyo : Ha egyszer megoldod, akkor tána addig működik úgy, ahogy megcsináltad, amíg úgy nem döntesz, hogy újrarakod. Nem azért fogod újrarakni, mert megborult, hanem max. mert új gépet vettél
Új hozzászólás Aktív témák
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Macska topik
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automata kávégépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest