Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Vágyak
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Már megint ez a "szar a nyóc + 1 ok"...nálam egyik notin 5400-as HDD-vel (win 7 / 8 / 8.1) nem tapasztalok negatív sebességbeli különbségeket 8-casok javára
, egymagában felpakolva meg egyértelműen gyorsabb a 7-esnél.
SSD-n meg nyilván hasít mindegyik.(#477) sh4d0w : mint mondtam, sokféle tesztlabor van, sokx különböző eredményekkel. Megint más a valós használat közben esetlegesen bekapható vírusok lehetősége, mint a célzott támadás, amit ezen hackerek is bemutatnak.
(#477) sh4d0w : Mint: nem vagyok nagy Linux user, de amiket végigpróbálgattam, azok közül egyértelműen a Mint jönt be az egyik legjobban.
, Ubuntu kevésbé...Viszont XP nyugdíjazása után egy vérbeli Windows home user továbbra is Redmond felé fog kacsingatni és vsz Win 7 /8.1 / 9 fog (idővel) felkerülni a gépére. Linuxra egy szűkebb réteg fog véglegesen átállni, még ha megvan az az előnye is, hogy csak rendszert kell cserélni és gépet nem kell bővíteni.
-
"A winnyóz nyóc meg a nyóc pont egy halál HDD-vel, akármilyen gépen."
Érdekes, nálam hasít a win 8.1 és előtte a sima 8 is gyors volt. Seagate 1TB olcsó winyóval, egy AMD APU-n 8GB Ram-mal, de 1,4GB memóriánál sosem foglal többet - kivétel, ha egyszerre megy a Mudbox, 3dsMax, Photoshop, stb., de ez természetes..
Sokkal gyorsabb, mint a Win7.Emellett én is linux felhasználó vagyok, mert jobban szeretem és jobban megbízom benne, de azért vágom, hogy a Win8.1 is gyors rendszer. Szerintem egy modernebb gépen hozza az XP sebességét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest