Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a 100%-os CPU terheléses probléma már több mint 6-7 éve létezik, ez nem most jött elő. A Linuxos cikk nagyon jó lett, egy másik oldalon is pont ezt a rendszert hozza fel. 2 igen nagy probléma lesz:
1. Vállalkozások esetében nem fognak váltani, már csak azért sem, mert minek használjak mást (újabb Win, vagy Linux), ha egyszer már kifizettem?
2. Nekem ez jó, ezt tudom használni! (itt a gond az lesz, ha valami miatt lassú lesz a rendszer, akkor sem az XP lesz a hibás, hanem a gép)A megoldás az lenne, ha a weboldal üzemeltetők beraknának egy kódot, ami lecsekkolja, hogy milyen rendszert használunk, és ha XP-t észlel, akkor nem tölti be. Természetesen úgy, hogy nem lehessen átverni. Főleg a bankoknál kellene alkalmazni, de a Facebook/Hotmail/Gmail is használná, akkor drasztikusan csökkenne az XP-t használók száma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest