Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vesa

veterán

válasz cadeyrn #267 üzenetére

Nem erről van szó. Azt kell megérteni, hogy nem mindenkinek van erre ideje/kedve. Nagyon sok szakember van, aki bár PC-n dolgozik, mégssem érdekli az operációs rendszer lelkivilága. Nincs idő arra, hogy ezzel foglalkozzunk. Én 3D-zek és dolgozni akarok, nem oprendszert abajgatni. Éppen elég szívás van a programokkal, melyeket használok a munkámhoz.
    3D-hez mondjuk ki is esett a linux, mert nem igazán van rá normális 3D alkalmazás (Blendert hagyjuk, Maya/Max pedig nem megy). Ezzel együtt megpróbáltam másra használni, nem jött be, nem tetszik, ennyi.
    Illetve így nem igaz, mert egyetlen esetben kiválóan működik, ez pedig a hálózati médiaszerverem. Feltettem rá egy OMV-t, tökéletesen megy, itt a monitor-nyűg sem érdekel mivel nem kell hozzá. Szervernek nincs jobb egy Unix/linux-nál, de desktop-ra nem tartom jónak. Vagy csak akkor, ha a beépített alap alkalmazásoknál többre nincs szükség. Hangsúlyozom, átlagfelhasználókról beszélek!!!
    Nyilván egy linux kocka még élvezi is, ha gond van szeretett rendszerével, mert kihívásnak tekinti és bíbelődhet kedvére.

Új hozzászólás Aktív témák