- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
N0zer0
senior tag
Szerintem akkor nagyon jó esélyed van, hogy visszanyerd az adatokat, mert csak a partíciós tábla változott. Csak addig ne használd a Mintet. Egy másik gépen töltsd le a Hiren's legújabb CD-jét, írd ki pendrive-ra vagy CDRW-re, beröffented rajta a GetDataBacket. Az meg fogja találni a régi partícióhatárokat, és visszaállítja a cuccost, persze elvileg kéne hozzá egy másik HDD is, mert arra a HDD-re nem lehet írni, amiről mentesz.
A GetDataBacket nem fogja zavarni, hogy most Linux partíció van rajta, mert látni fogja, hogy hol vannak NTFS-ses fájltöredékek. Az a lemez szektorait nézi át, nem a mostani partíciókkal foglalkozik.
-
quailstorm
félisten
Szerintem nincs. Eleve a partícióhatár átszeli a régi adatpartíciót. Ha visszaállítanád a táblát, akkor is csak töredékfájlok maradnának meg.
És valóban, az ajánlott programok most egyáltalán nem mennének. linuxon még nem is kellett adatot mentenem ,azt se tudom mivel kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest