Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#40553216 #1047 üzenetére
"Az XP éppenséggel ugyebár azért gáz, mert ha default, azon már nem frissül. Kb. 400 millió gépen."
Na most válasszuk ketté. Ezek egyik része - és sejtésem szerint a nagyobbik része -, nem legális verzió, még a másik része igen. Az azért jobban akceptálható ha - mint például a szomszédom is -, egy legális Windows XP-hez kötődik a támogatás lejárta után is, mint egy virágbolti felhasználó XP fetisizmusa. Utóbbinál szokott lenni érv, hogy nincs $ rendszerre és/vagy nincs pénz hardverre sem.
A linux meg nem tetszik neki.
De fikszáljuk már le, hogy az informatikai eszközök, szoftverek az kis hazánkba sem egy alanyi jogon járó dolog, meg a világon máshol sem nagyon. Személy szerint én egyáltalán nem haragszok azokra akik legális kulccsal rendelkeznek és nem váltanak, de azt elmondom itt is és máshol is, hogy rendben van így döntöttek, ez a ti döntésetek, de veszélyes dolog. Mondtam én a szomszédnak is, hogy váltson Linuxra, még azt is felajánlottam neki, hogy ne a mikros 2 mbps-os netjével szenvedje le, hanem lekapom én neki a 12x gyorsabb VDSL2-vel. De azért nem fogok sírni, akinek amúgysem volt jogalapja a támogatás igénybevételére, most meg majd megfekteti a gépét valami féreg. Mert az belátható, hogy a kártékony kódokat fejlesztők, most nagy vehemenciával fognak a még mindig XP-t használók "számára alkotni". A Vistások 3 év múlva kisebb veszélynek lesznek kitéve, mert még XP-ből a világ PC-in huszonsok % fut, addig a kevésbé sikeres OS-ből a támogatási ciklusában is 8 % körüli ez az arány. Szóval nem lesz egy vonzó célpont ellentétben az XP-vel.Ja és van egy izolált csoport is, amit tudatosan lekapcsolnak az Internetről a pénzszűkében lévő intézmények, ezek tehát nem veszélyeztetettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Silent Hill f teszt
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest