- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonfx
veterán
ergo ez rám nem igaz szomorú ha az én szavaimból ezt vetted ki.
Én igenis öszinte vagyok..és mindig ok nélkl gondoloka kedvesemre...pl:most is itt vírít előttem átadásra várva egy jácint cserépben..olyna szép volt és illata is klassz..és semmi alkalom nincs.....amugy meg ott a mondatodbana lehet....ebben semmilyne külső hatás nincs...egyszerűen ilyenkor mégjobban hangsúlyosabb a dolog.ennyi.demondok egy példát>>ha nincs semmi alkalom..és enm evszel egy nőnek virágot mi lesz?..semmi.....viszont ha valentinkor nem?...ha megsértődikjogosan teszi...érted már a különbséget???
-
dragonfx
veterán
nem külső nyomásra csak beleolvastam pár hsz.bee...és az itteni uraknak mondtam hogy ezek szerint nekik a külső nyomás kényszer kell hogy ilyenkor vegyenek, Nekem nem kell én magamtól tudom, nekem a lelkem a szívem diktálja ezt.
kinek az öszintesége vagy az nem nekem jött?
#75>látom már máson nem sikerült kákát találnod...
...a tartalmat érted nem?...az angol se szakít félbe ha nyelvtanilag valamit roszul mondasz neki az utcán....
-
TazLeacher
nagyúr
Ez való igaz. Sajnos (vagy nem sajnos) nálunk ez rosszúl jött le. Még nem volt szerencsém Amerikában járni, (febr. 14-én meg nem fogok, mert mennyen a franc hidegbe bárhova, ahol ugyan ilyen hideg van), ezért abból tudok "táplálkozni", amit halllottam/láttam. Ott az ünnepeknek nagyon nagy feelingje van. Bárminek. Megnézhetjük júl. 7-ét, vagy a Karácsonyt is. Egy barátom járt karácsonykor New Yorkban, és azt mondta fergeteges...mindenhol szól a zene, gyürnyürű az egész város, ezer ember rohanál, vásárolnak, megy kint az éneklés, meg minden. A Valentín napnak is kint egy kicsit más az életérzése. Ezt szerették volna átültetni. Rosszúl sült el...az, hogy az lett belőle, ami, mindenki magának köszönheti.
Még emlékszem a suliba volt ilyenkor titkos levélküldés, meg midnen. Szerintem ez pl. tök jó volt...mindenki lesete ki kap levelet, 1 nap más volt az iskolában, mint bármelyik....
-
TazLeacher
nagyúr
A Karácsonyt meg csak a hithű keresztények ünneplik, ugye? Vagy nem? Akkor ez nem őszintétlen? Az mindek is az ünnepe? Ezen érdemes elgondolkoznia mindenkinek, aki nem hithű keresztény, és karácsonyozik...hozzáteszem én sem vagyok az, elfoadom, hogy ez egy OK az ünneplésre, ugyan úgy, mint bármely másik ünnep.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen TV-t vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- The Crew sorozat
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- új, makulátlan iPhone 16 Pro Max 256GB natúr titán, független, 3 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest