- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Szerintem nincs túl nagy probléma a Valentin nappal, az ünnepek túllihegése, elüzletiesedése nem új, és nem csak a Valentin napra jellemző. Az sem Valentin napi specialitás, hogy többeknél felszínes, a karácsony, a szeretet ünnepe is sokszor művi, egész éves nemtörődést próbál pótolni. A Valentin napi ünnep még új, szokatlan az idősebb generációknak, amelyik még nem ebben nőtt fel. Én szeretem az ilyen "szokatlan" napokat, néha jó, ha kicsit kizökkent valami pozitív hangulatú dolog is a normál kerékvágásból.
Ami az ajándékozási kényszert illeti, egy bizonyos intelligenciaszint felett szerintem ezt akár így, akár úgy, de fel lehet dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen monitort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest